Lavera Naturkosmetik Lip Gloss-06 Berry Passion


Tüm bayanların Dünya Kadınlar Günü'nü kutlayarak başlamak istiyorum :) Lavera denemek istediğim markalardan biriydi. Keşfetmekten mutlu olduğumu söyleyebilirim. Organik markalara olan sevgimi zaten biliyorsunuz. Bu lip gloss içeriğinde shea butter bulunması sebebiyle ilk anda dikkatimi çekmişti.


Lavera'nın 06 nolu lip gloss'ı "Berry Passion" kırmızıya bakan bir pembe. Lip glosslarda yaşadığımız yapışkanlık hissini hiç sevmem, bu üründe yapışkanlık hissi yoktu hatta dudağınızda ürün varmış hissi de fazla yoktu. Dudakta kalıp gibi duran, yapış yapış olan glosslar sebebiyle uzun süredir lip gloss kullanmıyordum. Denerken de çekiniyordum açıkçası ancak sürdüğüm ilk andan itibaren hoşuma gitti ve benden tam not aldı :) Benim gözüme batan tek yanı dudakların bitiştiği yerde çizgi halinde kalması oldu. Saatler sonra bile ürün tüm dudakta duruyor fakat ortada bir iz oluşuyor. Birkaç kez buna dikkat ettim. Ne kadar önemli derseniz önemli değil çünkü elinizle bile o kısmı düzeltmek mümkün. Ben sonraki kullanımlarımda dudak içine gelmemesine gayret gösterdim.


Bu ürün yüksek kaliteli zeytin, jojoba yağı ve vitamin, mineral birleşimleri içeriyor. Dudaklarınıza doğal parlaklık ve ışıltı sağlarken aynı zamanda kurumuş ve çatlamış dudak yüzeyini organik içeriğiyle koruma altına alıyor. Bu noktada shea yağı devreye giriyor sanırım :) Ürünün orjinal boyutu 6.5 ml. Koyu kıvamlı ve rengini çabuk veren bir gloss olduğundan uzun süre kullanılabileceğini düşünüyorum.


Lavera'nın lip gloss'ını beğendim, diğer ürünleri de ilgimi çekti. Önümüzdeki günlerde diğer ürünlere devam edebilirim. Herkese keyifli akşamlar :)

2 yorum:

  1. Lavera Berry Passion ruj çok severek kullandıgım ürünlerinden.Zeytin, jojoba yağı ve vitamin, mineral birleşimleri dudakta nemlendirme ve yumuşaklık sağlarken organik içeriğiyle koruması müthiş :)))

    YanıtlaSil