Turuncukasa ile Avene Güneşten Korunma Seti

Turuncu Kasa çeşitli markaların ürünlerini satan bir online alışveriş sitesi. Gerçi bilmeyen var mı bilmiyorum ama kısaca tanıtmak istedim. Sizler için güzel bir çalışma hazırladık. Hediyemizin markasını kısa da olsa tanıtmak istiyorum.


Cilt, vücut, el, ayak ve tırnak bakımına yönelik ürünlere sahip olan Avene, çoğu ülkede kullanılmaktadır. Avene ürünleri, her yaş grubuna ve sorununa çözümler sunar. Yatıştırıcı ve rahatlatıcı etkisi bulunan Avene termal suyu, cildi besler ve bakımını sağlar. Avene uzmanları geliştirdiği ürünlerde Avene termal suyunu kullanır. 

Avene spf50 ürünleri, cildi güneşten korumada etkili ürünlerdir. Spf50, güneş ışınlarını filtreleyerek, cildi UVA ve UVB ışınlarına karşı korur. Böylelikle cildi, güneşin zararlı etkileri olan yanıklar, kızarıklar, lekeler, çizgiler ve kırışıklıklara karşı korur. 

Avene leke kremleri, ciltteki lekeleri azaltmada ve yeni oluşumları engellemede yardımcı olan ürünlerdir. Avene D-Pigment Legere ve Avene D-Pigment Riche, melanin hormonun salgılanmasını dengelemede yardımcıdır. Güneş, hamilelik ve yaşlılık lekeleri en çok yüzde görülür. 

Avene Cleanance Gel, akneye eğilimli ve yağlı ciltleri temizlemek için üretilmiştir. Cildi fazla yağdan ve kirden arındırmada yardımcıdır. Ciltteki parlamaları ve sivilceleri azaltmada etkilidir. Temizleme sonrası, sağlıklı ve canlı bir cilt görünümü sunar.


1 takipçimiz üstteki görseldeki iki setten birini kazanacak. Cilt tipinize göre seçim yapabileceksiniz.

Çekilişimiz 19 Mart-2 Nisan tarihleri arasında gerçekleşecektir. Kargo ücreti firmaya aittir. Herkese bol şanslar.