Düğün Hediyesi/Lucy Kevin*YORUM (4 Düğün 1 Fiyasko #1)

Sayfa: 160
Baskı Yılı: Eylül 2013


"4 Düğün 1 Fiyasko" serisinin ilk kitabı Düğün Hediyesi. Bazen hüzünlü bazen çok eğlenceli bir roman olduğunu söyleyebilirim. Bana göre incecik bir kitap. Yukarıda da belirttiğim gibi 160 sayfa. Bir günde bitirip merakla 2. kitapta kimin hikayesinin anlatılacağını düşünüyorsunuz.

Ünlü Şef Andrew Kyle, Julie Delgado'nun restoranıyla ilgili yorumda bulunur ve bu iyi durumda olmayan Delgado Restoran'ın sonunu getirir. Hayalleri yıkılan Julie gözde düğün mekanı Rose'un Köşkü'nde geçici olarak düşündüğü işe başlar. O gün gelecek düğün çifti için menüsünü hazırlar. Ancak çiftin yerine Julie'nin hiç beklemediği biri gelir. O kişi kim derseniz şu Delgado'nun kapanmasına sebep olan ünlü şef, kendisi damadın kardeşidir :)

Julie, Andrew'i gördüğünde yakışıklılığı karşısında kalbinin ritminin değiştiğini farkeder. Ama Andrew onun hayatını mahvetmiştir. Hem Julie'yi hatırlamamıştır bile. Onun karizmatikliğine kapılmamak için kendisiyle savaş içinde olan Julie'yi neler bekler neler :) Andrew, çekici Julie'yi gördüğü an tanımıştır. Bu sefer kalbinin sesini dinleyecek ve Julie'nin duvarlarını yıkmaya çalışacaktır. 

Keyifle okuyacağınız bu roman mutlu sonla bitecek ama serinin hangi romanı fiyasko ile sonuçlanacak benim tarafımdan merak edilmekte :) İlk kitaptan anladığım kadarıyla Rose'un Köşkü'ndeki düğün yeni aşklara yelken açılan bir mekan olacak. Tabi yanılma payım da var :)

ARKA KAPAK:

Julie Delgado, restoranı kapandıktan sonra, San Francisco'da ünlü bir düğün mekânı olan Rose'un Köşkü'nde geçici olarak işe başlar. Julie hazırlayacağı mönüyle gelinle damadın başını döndürmeyi planlıyordur, böylece yeni patronunu etkileyecektir. Ancak kaderin Julie için farklı planları vardır. Damat yerine damadın kardeşi ünlü şef yemekleri tatmaya gelince, işler umduğu gibi gitmez.

Andrew Kyle, ünlü bir şef olmakla birlikte yaptığı eleştiriyle Julie'nin restoranının sonunu getiren kişi olma özelliğine de sahiptir. Andrew Julie ile Rose'un Köşkü'nde tanıştığı anda onun risk almayan biri olduğunu anlamıştır. O andan itibaren Andrew'un tek isteği, Julie'nin kalbine ördüğü bu zırhı kaldırmaktır. 

Andrew'la aralarındaki karşı konulmaz kıvılcıma rağmen Julie, hayatında bir kez olsun aşkı göze alabilecek midir?

4 yorum:

  1. Kitabın seri olduğunu bilmiyordum.Bari diğer kitapların çıkmasını bekliyeyim de öyle okuyayım.Yoksa meraktan ölürüm herhalde:)))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Seriler birbiriyle bağlantılı ancak her kitapta farklı kişiler anlatılıyor sanırım, bence sonraya bırakmayın :)

      Sil
  2. Elimdeki kitaplar acı ile beklerken beni doğru düzgün kitap postlarına bakmıyorum. Bu kitabın kapağı şuan da kendine çekti ve alınacaklar listesine girdi! Bu nasıl bir güzelliktir bu kitap yenir ben diyim size :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kapağı çok dikkat çekici gerçekten :) incecik bir kitap çabucak bitiyor, tavsiye ederim

      Sil