Ocak Ayı Bitenler

Herkese günaydın

Biliyorum çok geç gelen bir post oldu ancak yoğunluktan ancak yazabiliyorum. Bitirmek için seçtiğim ürünlerin çoğunu tükettiğim bir ay oldu ocak ayı benim için. Daha fazla uzatmadan ürünlere geçeyim :)


Kiss N Go rujların tarihini net hatırlamasamda azmettim ve bitirdim, ikisi de pembe tonlardaydı. Aubrey Organics toniği çok beğendiğimi geçen hafta yazdığım yazıda belirtmiştim. Bu yüzden istemeden de olsa çabucak bitti :) Perceive parfüm bitirmek için çok uğraştığım bir parfümdü. Avon bir ara bu kalem parfümlerden çıkarmıştı, bende çantaya atar kullanırım diye almıştım ama kokusunu pek beğenmedim nedense. Nivea mini boy deodorant yer kaplamasın diye özellikle ürün azaltma çabalarımın sonucunda bitirdiğim bir üründü. Nivea lipbalm kullanmaktan vazgeçemediğim ve vazgeçmeyi düşünmediğim bir ürün çok az kalan sonuncu lipbalm'ı da tüketmiş oldum. Ama daha stokta çok var :)


Lux makyaj pamuğu bitti, nedense çok uzun zaman aldı bu pamukları bitirmem. Testerlara gelecek olursak vaktinin geçmiş olduğunu düşündüğüm 3-5 tanesi çöpe gitti ancak Pastel Sun Queen parfüm testerını severek kullandım. Eyüp Sabri Tuncer'in By Chance isimli kokusuna bayıldım. İndirimler takip edilip o parfüm alınacak gibi duruyor :) Diğer kokusu Silver Rain bana biraz ağır geldi sevemedim.


Avon çılgınlığım zamanlarımdan kalma-muhtemelen 8 yıllık olan bu glazewear shine rujlar kokusu değişmiş olduğundan çöpe gitti ancak vakti zamanında aşırı kullandığım rujlardı. Nasıl olduysa bir köşede kalıvermiş, üzülerekte olsa atmak zorunda kaldım.

Benim bu ay bitirmek için uğraştığım ve bitirdiğim ürünler bunlardı. Şubat ayının bitirilecek ürünlerini oluşturdum ve kullanmaya başladım. Bakalım kaçı bitecek :) Herkese iyi haftalar.

0 yorum:

Yorum Gönder