NOTD: NYX Girls Oje*Hot Blue


NYX ile tanışmamız lila kutuya dayanıyor. Yanlış hatırlamıyorsam ekim keşif kutusunda NYX maskara vardı. O şekilde kullanma şansı bulmuştum. Daha sonra aralık ayında Bursa Beauty Bar ekibinin daveti ile mağazalarını ziyaret edip ürünlerle ilgili bilgiler almıştık ve çok güzel bir gün geçirmiştik. Hatırlamak isteyenler için TIK. Etkinlik sonrası bize birbirinden güzel ürünler hediye etmişlerdi. Bu ojede onlardan biriydi.


Beauty Bar mağazasında görüp unutamadığım bu manzaradan dolayı daha onlarca renk olduğunu biliyorum :) Hemen hemen her rengin tonları vardı. İstediğin renk ve tonu bulmak bu kadar rengin içinde zor olmaz sanırım :)

NYX'in bu mavi tonunu ben çok beğendim. Ürün çok akışkan bir yapıda değil ama sürerken bir sorun yaşamadım. Kolay sürüldü ve hızlı kurudu. Zaman tasarrufu için önerebilirim. Çok uğraştıran ürünleri kullanamam ben zaten. Pratik olması benim için çok önemli :) Tek kat sürdüm ve top coat uygulamadım.




NYX'in bu tatlı mavi rengini (Hot Blue), Beauty Bar mağazalarında bulmanız mümkün. Ben lipgloss ile paylaşımlarıma devam etmeyi düşünüyorum. Siz NYX'in herhangi bir ürününü kullandınız mı ve memnun kaldınız mı? Yorumlarınızı bekliyorum :) Herkese mutlu günler.

0 yorum:

Yorum Gönder