NOTD #1: Catherine Arley Oje-No.11

Merhaba arkadaşlar

Lise yıllarımın vazgeçilmez markasıydı Catherine Arley. Sürekli alışveriş yaptığım parfümeride her gördüğüm ürününü alırdım. Yıllar sonra bu oje beni o günlere döndürdü :)


Bugün Catherine Arley 11 numaralı ojeyi yazmak istedim. İlk gördüğümde rengine bayılmıştım :) İlk işim bu rengi uygulamak oldu.

11 numara gördüğünüz gibi koyu bir fuşya. Kıvamı akışkan olduğundan oldukça kolay sürüldü ve hızlıca kurudu. Fırçası ince ve gayet güzel. Ojeyi güzel sürmek fırçaya da bağlı diye düşünüyorum. Kalın fırçalar işi biraz zorlaştırıyor.



Flaşsız çekim bu şekilde. Ben fotoğraflarda flaşsız çekimdeki rengin oje rengine daha yakın olduğunu düşündüm. Her ne kadar fotoğraflarda kırmızı tonlarda görünse de ojenin rengi fuşya.


Tek katı yoğun sürerek kullanmak mümkün ama ben daha koyu dursun diye 2 ince kat uyguladım. Top coat uygulamadım.

**Belirtmeden geçemeyeceğim. Catherine Arley ojeleri TFF'dir. Toluen, Formaldehit veya Di Butyl Phytalate (DBP) gibi sağlığa zararlı kanserojenler içermemektedir.

Bu ojeyi ya da diğer ürünleri Catherine Arley sitesinden alabiliyorsunuz. Bu arada ojenin fiyatı 2.25 TL. Üstelik 40 TL ve üzeri alışverişte kargo da bedava. Daha ne olsun. Alışveriş için TIK TIK 

0 yorum:

Yorum Gönder