1. Okuma Etkinliğim


Merhaba arkadaşlar

Bu etkinliği uzun zamandır düşünüyordum. Ancak doğru zaman mı? Nasıl yapsam derken şubat ortasına yaklaştık. Sizin taleplerinize bağlı olarak bu etkinliği her ay yapmayı düşünüyorum. Fikirlerinizle zamanla daha da şekillenen bir etkinlik olabileceğini düşünüyorum.

Nerden çıktı bu etkinlik diye soranlar olabilir. Aslında çevremdeki tepkiler bu etkinliği düşünmemi sağladı. Okuduklarımı instagramda paylaşmaya başlayınca arkadaşlarımdan çok güzel geri dönüşler aldım. Kimisi okumaya üşendiğini, kimisi vakti olmadığını söyledi ama bana çok özendiklerini de eklediklerinde aklımda neden hep beraber okumayalım fikri oluştu. Bu sayede belli bir disiplin olur diye düşündüm. Umarım iyi bir şey yapıyorumdur :)

Şubat ayı etkinliği zaman azaldığından dolayı herhangi bir kural olmaksızın yapılacak. 200+ sayfalık herhangi bir yayınevine ait kitapla etkinliğe katılabilirsiniz. Sizden ricam etkinliğe katılacağınız kitabın adını ve yazarını kendi adınız ile beraber yorum olarak yazmanız. Daha fazla kişiye ulaşabilmek açısından herhangi bir sosyal ağda paylaşırsanız çok mutlu olurum.

Etkinliğin sonunda bir sürpriz düşünüyorum ancak sürprizin etkinliğin önüne geçmemesi açısından etkinlik sonunda açıklamak istiyorum. 


Zor oldu ancak Joanne Greenberg'in Sana Gül Bahçesi Vadetmedim isimli romanını seçtim. Haydi siz de bize katılın :) 1 Mart tarihinde yeni etkinlik başlayacak. Yani 1 Mart'a kadar okumalısınız.

NOT: Etkinliğe katılmak için izleyici olmanız gerekmemektedir. Olursanız sevinirim ama bir zorunluluk değil. Yorumlarınızı anonim olarak bırakabilirsiniz. Sonraki etkinlik için herhangi bir öneriniz varsa yazmanız beni çok mutlu eder. Keyifli okumalar dilerim.