1. Okuma Etkinliği Kazananı


Çevremin isteği ile bir okuma etkinliği yapmıştım. Etkinlik ne güzel olur yapsan biz de katılırız diyen arkadaşlar katılmadı bu etkinliğe ama iyi ki yapmışım diyorum. Çünkü yeni kitapseverler tanıdım. Yeni romanlar keşfettim. Her katılımla mutlu oldum. Şubat ortası başladı. 17 gün sürdü. Baştan beri aklımda böyle bir çekiliş yapmak vardı ancak çekiliş için katılım olmasın diye özellikle belirtmedim. Gerçek okurlar katılsın istedim :)

Katılan herkese çok teşekkür ederim. Keşke daha fazla katılan olsaydı ama buna da şükür diyelim artık :) Etkinliğe 31 katılım olmuş. 1 kişi adsız yorum bıraktığı için onu dahil edemedim. 30 kitapsever arasından kazanan şanslı isim:

- Denizin Yıldızı

Tebrikler Denizcim :) Bilgilerini bekliyorum.

Umarım hepimizin okuması böyle güzel hediyelerle taçlanır :) Yeni etkinlikler için takipte kalın. Katılım azlığı sebebiyle bir süre okuma etkinliği yapmayacağım. Herkese iyi haftasonları.

6 yorum:

  1. Hediyesi olduğunu bilmeden yazmıştım ben:)
    Şanslıyı tebrik ederim.
    Yeni etkinlikte Türk yazarlara devam etsek iyi olur.

    YanıtlaSil
  2. Ah, ben etkinlige katilirken ucunda hediye oldugunu bile bilmiyordum. Kitabimi da okudum bitirdim. Bu günde yazisini yazdim. Sevgiler

    YanıtlaSil
  3. ben de yen etkinliğe katılmak istiyorum :)

    YanıtlaSil
  4. Çok sevindim hatta bugün hediyemi de bizzat senden aldım. Çok Teşekkür ederim Canım, merakla okuyacağım. Okuduktan sonra da yorumlarım sizlerle olacak
    Öptümmm

    YanıtlaSil
  5. @ahukader zaten hediyeli olduğunu belirtmemiştim gerçek kitapseverlerin katılımını sağlamak için :) @sosyete pazarım mart ayında etkinlik olmayacak ancak nisan ayı için düşünüyorum :)

    YanıtlaSil
  6. @denizin yıldızı kitabını iyi günlerde oku, umarım kitap zevkine uygun bir kitap seçebilmişimdir :)

    YanıtlaSil