Loreal Elseve Arginine Direnç X3 Dökülme Karşıtı Saç Bakım Maskesi


2 hafta kadar önce Revigen şampuan ile ilgili bir yazı yazmıştım ve şampuan ile birlikte neler kullandığımı daha sonra yazacağım demiştim ancak fırsat oldu :) Çok memnun kaldığım bu maskeyi anlatmadan olmazdı zaten. Maskeyi Watsons indirimlerinden birinden almıştım, yanlış hatırlamıyorsam 8 TL gibi bir fiyatı vardı. Çok beklentim olmayan bir üründü ama beni fazlasıyla şaşırttı :)

Daha önceki yazılarımı okuyanlar bilir. Saç dökülmesi problemi yaşıyordum. Şu an normal seviyeye döndü :) Bu sonuçta doğru ürünlerin de katkısı olduğunu düşünüyorum. Bu yüzden bu sorunu yaşayanlar için bu maskeyi yazmak istedim.

Benim saçlarım ince telli ve normal. Gür saçlı ve kalın telli saçı olan arkadaşlarıma ne kadar özensemde kendi saçının gerçeği diye bir olay var. Benim saçımın gerçeği de bu. Gür olmayan ve incecik saçlara sahibim. Buna uygun ürünlerle en güzel ve bakımlı haline getirmek için çabalıyorum bu yüzden.



Maskeyi ilk kullandığımda ince telli olan saçlarım sanki kalın telli olmuş gibi bir etki yaptı. Dolgunlaştı sanki saçlarım, inanamayarak devam ettim kullanmaya ve zaman geçtikçe dökülmenin de azaldığını fark ettim. Haftada bir defa uyguladım. Saçlarım yağlı yapıda olduğundan genelde sprey bile kullanmaya çekinirim ancak bu maske saçımda hiç ağırlık yapmadı. Gösterdiği etkiyi kaybedene kadar bu maskeye devam diyorum. Siz de ince telli, düz ve çabuk sönen saçlara sahipseniz bu maskeye şans vermelisiniz. İlk kullanımda etkisini gösteriyor. Herkese mutlu günler ve mutlu haftasonları diliyorum :)

0 yorum:

Yorum Gönder