Image Skincare Bursa Lansmanı


Merhaba arkadaşlar

Bugün sizlere 4 Şubat Salı günü gittiğimiz Sheraton Otel'de yapılan Image Skincare Bursa Lansmanı'nı anlatacağım. Biz Bursa Blogger grubu olarak ordaydık ve açıkçası hem çok güzel şeyler öğrendik hem de çok eğlendik.

Image Skincare 44 farklı ülkede satılan bir Amerikan dermo-kozmetik markası. 6 aydır Türkiye'de bulunuyor. Ancak bu 6 ayda gazete ve dergilerde uzun süreler yer almaları dışında Newcomer of the Year ödülünü de kazandılar.

Türkiye'de ve dünyada ürünler parfümerilerde satılmıyor sadece kliniklerde satılıyor. Lisanslı estetisyenler ve doktorlar tarafından uygulanabiliyor. İnternet üzerinden satış yapılmıyor. Ürünler kesinlikle hayvanlar üzerinde denenmiyor ayrıca petrokimyasal maddeler, kimyasal koruyucular içermiyor. Ürünlerde silikon ve parabende yok. Hatta parabeni ürünlerinden çıkaran ilk şirketlerden biri Image Skincare. Sosyal sorumluluk projelerine de önem veren marka son olarak Peru'da ihtiyacı olan çocuklara operasyonlar yaparak çalışmalarını sürdürdü.


Lansmana dönecek olursam 09.00'da başladı. 13.00'a kadar Maya Pharma Eğitim Müdürü Alev Hanım hem ürünlerle ilgili bilgiler verdi hem de katılımcıların sorularını yanıtladı. Bu esnada anlatılan ürünler katılımcılar tarafından denendi. Alttaki görselde blogger grubu olarak ürün deniyoruz :)


2 saat süren yemek mükemmeldi diyebilirim. Olması gerektiğinden uzun sürdü ancak yemek sırasında yeni kişilerle tanışıp sohbet etme imkanı bulduk. Kendi adıma çok keyif aldım. Hem bu menüye kim hayır diyebilir ki :)


Yemek sonrası cilt bakım uygulamalarına başlandı. Gönüllü bayanlara ihtiyaçları dahilinde uygulamalar yapıldı. Alttaki görselde Elif Demirkol Perfection Lift Peelingi yapıyor. O gün profesyonel cilt bakımından, dudak kontürüne çeşitli uygulamalar yapıldı. Gönüllü bayanlar bakım sonrası gayet memnun görünüyorlardı.


Kısaca günümüz farklı ve bir o kadar güzel geçti. Üstelik lansman sonrası Gülbin Hanım tarafından cilt tipimize uygun olarak hazırlanan ürünler verildi. Ben kullanmaya başladım bile :) Ürünlerle ilgili yazı kısa zamanda blogta olacak.


Türkiye distribütörü olarak bu markayı bizimle tanıştıran Maya Pharma Genel Müdürü Dr. Nihat Dik'e, ürünleri en ince ayrıntılarıyla neşe içinde bize anlatan Eğitim Müdürü Alev Akan'a, herkesin ilgiyle izlediği cilt uygulamalarını yapan Güney Marmara Bölge Müdürü Elif Demirkol'a, bizimle yakından ilgilenen Ürün Müdürü Gülbin Sancak'a ve davetiyle lansmanda olmamızı sağlayan Müge Kalgay'a sonsuz teşekkürler.

Image Skincare'e web sitesi, facebook, twitter veya instagram'dan ulaşabilirsiniz. Herkese mutlu günler :)

Lansmandan Kareler:






2 yorum:

  1. Adsız8/01/2016

    Ürünlere nerelerden ulaşabiliriz?
    Eczaneler de mi satılıyor?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Lansman yapildigi zaman guzellik salonlarinda satiliyordu urunler. Firmaya sosyal medya hesaplarindan ulasabilirseniz daha saglikli bir cevap verirler :)

      Sil