Garnier Skin Naturals Nem Dengesi-Karmadan Yağlıya Olan Ciltler


Garnier'nin bu günlük nemlendirici, matlaştırıcı kremini çok büyük merakla almıştım. O dönemde cildim karmaydı ve nemlendirici arayışı içindeydim. Kullandığım dönemde bu kremden fazlasıyla verim aldım. Ancak cildim kuru cilde dönüş yapınca krem etkisini yitirdi çünkü karma ciltlere göre formüle edilmiş bu krem cildimin artan nem ihtiyacı için yeterli gelmedi.


Kullandığım süreçte böyle uygun fiyata böyle güzel kremler varmış demek ki diye düşünmüştüm :) 9.90 TL'ye almıştım Watsons indiriminden. Eğer cildiniz karmadan yağlıya ise ve nemlendirici arayışında iseniz Garnier Nem Dengesi'ni bir deneyin. Her ciltte aynı etkiyi yapmaz belki ama şans verilmeli diyorum.


Kokusuna ilk günden beri bayıldığım bu kremin rengi de hoş bir mint yeşili. Kıvamı da çok güzel. Yağlı yapıda değil ve çabuk emiliyor. Ekonomik bir krem olduğunu da düşünüyorum. Az miktarda ürün nemlendirme için yeterli oluyor. Ürünün orjinal boyu 50 ml. ve ben yağlı ciltlere kesinlikle öneriyorum :)

4 yorum:

  1. bende indirimde bir deneyeyim cildim karma umarım bende de işe yarar :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Benim çok memnun kaldığım bir üründü :) umarım sende memnun kalırsın.

      Sil
  2. Benim yağlıya dönük karma idi, sonra kuruya dönük karmaya döndü (tuhaf bir cümle oldu evet) ve yetersizlik sorunuyla karşılaştım. Garnier böyle işte..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yazıda belirttim ya canım bende de benzer bir durum var. Yaglı cilt için yeterli ama bende yeterli oldu en azından :)

      Sil