FİLM: Eyvah Eyvah 3


Haftasonu kardeşim ve kuzenlerimle kapalı gişe oynayan Eyvah Eyvah 3'ü izledik. Haftaiçi gittiğimiz ancak seansların dolu olduğunu öğrenerek izleyemeden döndüğümüz filmi sonunda izleyebilmek güzeldi :) Film ile ilgili herkes farklı şeyler söylüyor. İlk ikisi kadar güzel değil vs. gibi ancak ben her filmin kendi içinde değerlendirilmesi gerektiğini düşünüyorum. Tamam bağlantılı filmler belki ama hepsi farklı bir şey anlatıyor. Ben filmi beğendim, çok eğlendim. Salonda zaten sürekli kahkaha sesleri vardı. Eğlenmeye ihtiyacı olanlar 2 saat için bile olsa neşe içinde bir film izleyecekler. Ata Demirer yine yapmış diyerek filmin konusuna geçiyorum. Yazının sonunda filmden kareler olacak, bakmadan geçmeyin :)

FİLMİN KONUSU:

Büyük aşkı Müjgan’a kavuşup evlenen Geyikli’li klarnetçimiz Hüseyin Badem için hayat zorlaşmıştır. Ailesine bakabilmek için her fırsatı değerlendirmekte, hatta geceleri yörenin izbe pavyonlarında bile klarnetini çalmaktadır. 

Dedesi ve babası ortak bir lokanta açmaya karar vermişler dolayısıyla artan masraflar karşısında Hüseyin çok sıkıntılı bir duruma düşmüştür. Can dostu, ablası Firuzan ise hayatına İstanbul’da devam etmektedir ve gün geçtikçe daha meşhur olmaktadır. Hüseyin için Firuzan artık televizyonda seyredebildiği ve özlediği eski tatlı bir hatıradır sanki... Ama ayrı şehirlerde ayrı hikayeler yaşayan bu insanların ortak bir yönü vardır ki, kendileri bilmeseler de feleğin çemberinden geçmek üzerelerdir.

FİLMDEN KARELER:








4 yorum:

  1. Bende gittim bu filme ,gayet neşeli memnun kaldım. Babam 4. çekilmesi gerektiğini söylüyor ,ata demirerin röportajında eyvah eyvah 4 olmayacak dedi. Babamda yorum şu , aaa olurmu daha çocuğuna sünnet yapması gerek :)) o kadar yani ailem benimsemiş film serisini :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ne güzel :) Ailece izlenebilecek bir film olması daha da güzel yapıyor bu filmi. Türk sineması için umut var :)

      Sil
  2. Filmin güzel olduğunu duydum izlemek için sabırsızlanıyorum :) sizde eğlendiğinize göre sıra bende :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Şu an vizyondaki en iyi filmlerden biri. İzlenmeli diyorum :)

      Sil