Eyüp Sabri Tuncer Doğal Zeytinyağlı Sıvı Sabun


Merhaba arkadaşlar

Öncelikle herkese mutlu haftalar diliyorum. Eyüp Sabri Tuncer, ocak ayındaki blogger buluşması için bize doğal zeytinyağlı sıvı sabun göndermişti. Bende kullanınca yorumlamak istedim. Paraben içermeyen bu sıvı sabunu ben beğendim. Kokusu çok hoş, kokladığınızda içinizi ferahlatacak bir koku. Bazı kokulara karşı alerjim var. Bu sabunu farklı zamanlarda birkaç kez kokladım, bünyem bir tepki vermedi yani alerjik bünyeler için uygun :)




Etkinlik için sıvı sabunun yanında denememiz için aşağıdaki görsellerdeki ürünlerde gelmişti. 25 adet Perfume Jewels bay-bayan parfüm tester ve 10 adet çeşit çeşit kokularıyla beni mest eden kolonyalı mendiller. Erkek parfüm testerları kardeşime gitti ve ben bayan parfümleri denemeye başladım. Şimdilik By Chance favorim, yeni kokuları keşfettikçe bu postu güncellerim :) Takipte kalın.



Sıvı sabunu incelemek için TIK

Diğer ürünlere göz atmak için TIK

ÜRÜN AÇIKLAMASI

PARABEN İÇERMEZ. ULUSLAR ARASI AKREDİTE LABORATUVARLARDA DERMATOLOJİK VE MİKROBİYOLOJİK OLARAK TEST EDİLMİŞ VE ONAYLANMIŞTIR. HAYVANLAR ÜZERİNDE TEST EDİLMEMİŞTİR.

%100 doğal zeytinyağı ve saf bitki özlerinden üretilmiştir. Göz alıcı, kusursuz bir güzellik için el ve yüz temizliğinde kullanılır. Cildin doğal dengesini koruyarak benzersiz bir şekilde arındırır, nemlendirir ve yumuşatır. Tüm cilt tiplerinde güvenle kullanılabilir.
Sıvı yapısı ile kolay ve pratiktir. Kolay köpürür Güzel kokulu esansiyel yağlar içerir. Geleneksel zeytinyağlı sıvı sabunların başarılı notlarını içeren koku profili zeytinyağı, floral, vanilya notlarının yanı sıra sandal ve misklerin eşsiz uyumundan ilham alınarak tasarlanmıştır.

0 yorum:

Yorum Gönder