Cyrene Aloe Vera Yüz Bakım Toniği

Merhaba arkadaşlar

Bugün hassas cildim için yeni keşfettiğim Cyrene yüz toniğinden bahsetmek istiyorum. Yeni keşfettim dediysem 1 aya yakın bir zamandır kullanıyorum. Doğallık arayanlara mutlaka kullanmalarını önereceğim. Çünkü bu tonik tam anlamıyla doğallık içeriyor.


Akne tedavisi görmüş kişiler bilir, o tedaviden sonra cilt kendini biraz şaşırdığı için yani yağlı/karmadan kuru/normale döndüğü için ve aşırı neme ihtiyaç duyduğu için her ürünü kullanmak pek mümkün olmuyor. Alkolsüz tonikler ve cilt tipinizin son haline göre temizleyici tercih etmek gerekiyor, özellikle de mikro tanecikli peelinglerden kaçınmak gerekiyor tabi :)

Web sitesinde ürünle ilgili şunlar yazılmış:

Aloe Vera Yüz Bakım Toniği

% 100 Doğal

Kan dolaşımını hızlandırıcı ve gözenekleri sıkılaştırıcı etki

Ø  Tüm cilt tipleri için uygundur

Paraben, Boyar Madde, Etil Alkol ve Esans içermez

Aloe Vera yüz bakım toniği cildinizi besler, yeniler ve yaşlanma etkilerine karşı savaşır. Yüksek oranda su tutma özelliği sayesinde cilde hidrasyon etkisi yaratarak cildi nemlendirir.

Kan dolaşımını aktive ederek yeni hücre oluşumunu tetikler. Vitamin, amino asit, mono sakkarid ve polisakkarid açısından zengindir. Düzenli kullanım sonucunda cildi sıkılaştırıcı ve cilt elastikiyetini arttırıcı etkileri vardır.


Ürünün orjinal boyutu 200 ml. Fiyatı 19 TL. Bence bu tonik için bu fiyat fazla değil. Kullananlar bana hak verir zaten. Tonik paraben, boyar madde, etil alkol ve esans içermiyor. Doğal dediysek boşa demedik herhalde :) Koku olarak ilk etapta alışamayabilirsiniz ancak rahatsız edici bir kokusu da yok hatta zamanla hoşunuza gitmeye başlıyor. Sadece hoş bir koku beklemeyin diye belirtmek istedim. Bu ürünü nerelerden alabiliriz diye soranlar Cyrene web sitesinden alabilirler. TIK    

2 yorum:

  1. kokusu betadine benziyordu bunun maalesef..

    YanıtlaSil
  2. Canım kokusu çok rahatsız etmedi beni, evet güzel kokmuyor ama işlevini fazlasıyla yerine getiriyor diye düşünüyorum :)

    YanıtlaSil