Aubrey Organics Seyahat Seti(Normal Ciltler İçin)

Herkese merhaba

Bildiğiniz üzere Aubrey Organics ABD'de onaylanan ilk organik sertifikalı marka. Bende organik ürünlere olan tutkumdan yola çıkarak Aubrey Organics Seyahat Seti'nden bahsedeceğim. Bu serinin içeriğinde yeşil çay-ginkgo var. Genel olarak kokuları hoş, ama etkililer mi derseniz beraber inceleyelim :)


Seyahat Setini ben çok kullanışlı buldum. Maske 15 ml. diğerleri 30 ml. lik şişelerde, minikler ama yeterliler. Uzun süreli tatillerde bile rahatça yeteceğini düşünüyorum. Zaten kullananlar Aubrey ürünlerinin kalitesini bilir. Cilt tipinize uygun ürün aldıktan sonra sorun yaşayacağınızı düşünmüyorum.

Yüz Temizleme Jeli


Yüz Temizleme Jelini sevdim, severek kullandım, bitirmek üzereyim. Aslında biraz kullanıp seyahatler için saklayacaktım ama dayanamadım :) Gerçekten memnun kaldığım, verim aldığım bir jeldi.

Tonik


Toniksever ve toniksiz asla diyen biri olarak bu ürüne aşık oldum denebilir. Bu kadar hafif bir tonik kullanmadım bu ürünle tanışana dek. Etkili olması da ayrı güzel tabi, sonuç olarak toniği bitirdim bile :)

Nemlendirici(SPF 15)


Nemlendiriciyi kullandığım ilk 2 gün aşırı beğenm. Yapısına hayran kaldım ancak cildim hassasiyet konusunu abarttığı için yetersiz kaldı. Şöyle anlatayım özellikle sonbahar-kış aylarında yüzümde aşırı kurumalar oluyor. Sürekli değil ama arada bir bölgesel kuruma yaşıyorum ve yoğun nemlendirme yapmam gerekiyor. Yine o döneme denk geldiği için nemlendiriciyi fazla kullanamadım. Bu arada kokusunu pek sevemedim ama kullanılamaz gibi düşünmeyin sadece çok hoş kokmuyor :)

Maske


Maske kullanmayı seven biriyim. Özellikle akne tedavisi öncesi aşırı yağlı cildim sık sık ihtiyaç duyuyordu. Şu an nadir uyguluyorum ama maskeyi de deneyip beğendim.

Benim bu seyahat kiti için notum AA :) Diğer ürünleri araştırmaya başladım bile. Açıkçası kozmetik ürünleri ve el kremleri ilk hedefim. Siz de ürünleri incelemek veya satın almak istiyorsanız TIK TIK 

0 yorum:

Yorum Gönder