Tarzınızı Uygun Fiyata Oluşturmanın Yolu: Kampanyon.com

Merhaba arkadaşlar

Yeni keşfettiğim bir alışveriş sitesi ile tanışmanızı istedim. Online alışverişe dayanamayan ama güvenlikten de ödün vermeyen biriyim. Siteler arasında ürünlerin fiyat farkı olabildiğinden araştırmadan alışveriş yapmam. Kampanyon.com bizim için bu işi kolaylaştırmış. Aradığınız ürünü arama kutusuna yazarak o ürünün hangi sitede en uygun fiyata satıldığını görebiliyorsunuz. Yani kampanyon.com alışveriş sitesi değil bir ürün arama motoru görevi görüyor. Beğendiğiniz ürüne tıklayınca alışveriş yapacağınız siteye yönlendiriliyorsunuz. Hepsi de güvenli siteler, bu açıdan kuşkunuz olmasın hemen hemen her ürünü inceledim :)


Kampanyon.com da neler bulabiliriz dediğinizi duyar gibiyim. Bay-bayan giyim(Abiye'den tutun tesettür giyimine kadar), kız-erkek çocuk giyim, bay-bayan ayakkabı, bay-bayan çanta, bay-bayan aksesuar ve biz bayanların olmazsa olmazlarından kozmetik kategorilerinde binlerce ürün sizi bekliyor.


Unutmadan söyleyeyim. Malum ocak ayı bitmek üzere ve Sevgililer Günü kapıda. Siz de kara kara ne alsam diye düşünüyorsanız(özellikle baylar) burdaki birkaç seçeneğe de göz atmakta fayda var. Dahası için siteye TIK

Erkek takipçilerim için bayanların hayır diyemeyeceği birkaç hediye önerim var :)





Mango Zincirli Süet Ayakkabı
Jacquline Portföy Çanta
Gözde&Hande Kitana Etek Ucu Asimetrik Bluz
Christian Dior Miss Dior EDP Bayan Parfüm

Bayan takipçilerim için çok emin olamasam da hoşuma giden bu seçenekleri sunacağım :)




Ramsey Hırka
Nacar Kol Saati
Calvin Klein Eternity For Men EDT

Kampanyon.com bizlere zaman tasarrufunun yanında uygun fiyata alışveriş imkanı sunuyor. Alışveriş sitelerinin kampanyon.com a özel ekstra indirimleriyle alışveriş yaparak gelecek kargoyu beklemenin keyfini sürün :)

Website: kampanyon.com
Facebook: www.facebook.com/kampanyon

0 yorum:

Yorum Gönder