Sizin El Kreminiz Hangisi?


Kışın gelmesiyle vücudumuzun bakım ihtiyacı da arttı. Yazın rahatlığını özleyeniniz çoktur tahminimce. Benim cildim gibi kararsız bir cildiniz varsa düzenli bakım kaçınılmaz oluyor. Bu yazımda el kremleriyle ilgili yazmak istedim. Ben tek krem kullanmadığım için şu an elimdeki tüm kremlerden bahsedeceğim.

Hobby zeytinyağlı yoğun bakım kremi: Dün bitirdiğim ve kokusuna bayıldığım bir krem. Yalnız emiciliği az yani yağlı bir krem ama etkili mi derseniz ben memnunum :)

Bionesia el&vücut bakım losyonu: Daha önce ayrı bir post olarak yazdığım krem, kullandıkça daha çok sevdiğim el kremi. Cilt tarafından hemen emiliyor ve baskın bir kokusu yok. Kokuyu sevmeyenler için ideal, ayrıca zeytinyağı ve argan yağı içeriyor.

Otacı argan el&tırnak kremi: Henüz kullanmaya başlamadım ancak etkili bir krem olduğunu okudum. Kullanmaya başladığımda ayrı bir post hazırlayacağım.

Avon gliserinli el&tırnak kremi: Hobby'den önce kullanıyordum ve çok memnundum. Yedek illa ki bulundururum çünkü el kremsiz kışı geçiremem ben :)

Benim şu an kullandığım ve sırada bekleyen kremlerim bunlardı. Siz hangi kremi/kremleri kullanıyorsunuz. Yorumlarınızla bana da fikir verebilirsiniz :)


10 yorum:

  1. Ben nivea ve marks &spencer incir aromalı el kremlerini kullanıyorum. Niveanın nemlendiriciliğini tercih ederim.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İncir aromalıyı bende merak ettim en kısa sürede deneyeceğim :)

      Sil
  2. neutrogena'yı tek geçerim, tabiki kullandığım başka kremler de var; oriflame'de memnun kalmadığım bir ürün görmedim.. ayrıca nivea da süper bir de ısaana var :)

    YanıtlaSil
  3. otacı'yı kullanıyorum ben hatta bitirmek üzereyim, çok memnunum ilk baş kokusu garip gelse de sonra alıştım, buram buram doğallık kokuyor ve yağlı bi his bırakmadan hemen emilip yumuşacık yapıyor, harika :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sıradaki krem otacı zaten :) herkes çok memnun

      Sil
  4. Kesinlikle Otacı cnm :) Sürekli kullanıyorum ve çok memnunum.Hem elleri hem tırnakları besliyor.Ellerimde yağlı kalmıyor ve hemen emiliyor.Hatta biz ailecek kullanıyoruz ve çok memnunuz :)

    YanıtlaSil
  5. Ben Atrix kullanıyorum, ötesi paklamıyor.

    YanıtlaSil