YENİ ÜRÜN: Bebak Normal&Karma Ciltler için Yüz Temizleme Jeli ve Toniği


Bebak severek kullandığım markalardan biri. Hem kalite hem fiyat olarak kullanılabilirlik açısından çok iyi. Zaten severek kullandığım temizleme sütü efsanedir diyebilirim. O yüzden yeni çıkan bu seriyi kullanmadan içim rahat etmezdi :)

Yüz temizleme jeli ve toniğini yaklaşık 1 aydır kullanıyorum. Öncelikle sivilce tedavisi gördüğümü belirteyim. Tedavi biteli 1 yıl olduğu halde cildim fena halde karışık durumda. Karma demek bile az kalıyor şu an :) Kışında etkisiyle acayip şekilde bölgesel kurumalar oluyor ve bazı ürünleri ancak 2. kez deneyebiliyorum. Çok seçici oldu benim cildim :) 1 aydır kullandığım jel ve tonik hiçbir olumsuz etki yapmadı. Yani hala kullanabiliyorum. Temizleyici yüzü yumuşacık yapıyor ve toniğin güzel kokusuyla temizlik aşamasını bitirip nemlendiriciye geçiyorum.


Bu jel ve tonikte alkol ve paraben yok, sanırım bu yüzden rahatlıkla kullandım. Dermatolojik olarak test edilmiş bu ürünleri hassas ve alerjik ciltler de sorunsuz kullanabilir.


Temizleme jeli mikro tanecikler içeriyor. Aynı zamanda E vitamini, argan yağı ve badem özleriyle cildi besleyip, temizliyor. Tonikte aynı şekilde argan yağı ve badem özleri içeriyor.

Ürünleri denemek isteyenler için Kuru Ciltler, Yağlı Ciltler olmak üzere 2 farklı serisi daha var. Ben karma cilt yapımdan dolayı bu seriyi seçtim :) Bebak'ın yeni ürünlerini, kampanyalarını facebook sayfalarından takip edebilirsiniz. TIK


0 yorum:

Yorum Gönder