Raya Organik Ürünlerini Tanıyalım mı?

Raya Organik ile çekiliş yapmıştık, yakın takipçilerim bilir :) Bana da denemem için güzel bir paket yollamışlardı. Bende organik ürünlerimi güzel yiyecekler yaparak değerlendirdim. Sizlerle de paylaşmak istedim.


Yukardaki görselde ürünler sırasıyla organik pirinç, organik pilavlık bulgur, organik köftelik bulgur, organik kayısı kurusu, organik üzüm kurusu, organik çiğ badem, organik çiğ fındık, organik domates salçası.

Raya Organik'i daha önce tanımıştık ama okumamış olanlar için kısaca bahsedeceğim. "Doğal yaşam çizgimiz" sloganı ile yola çıkan Raya, Türkiye’nin en temiz topraklarında özenle yetiştirilen organik gıdaları her mutfağa ulaştırmak için geniş, hızlı ve kontrollü bir dağıtım organizasyonuna sahip. O zaman ne diyoruz? Organik evrim senin için de başlasın :)  Mutfağımızdaki organik evrimin başlaması ve kesintisiz sürmesi için Raya, sertifikalı organik üreticilerle el ele verip sadece beslenmemize değil, ülkemizin ekonomisine de değerli bir katkıda bulunuyor. 

Raya sertifikasıyla bu işi yapıyor. Sertifika sayfasına burdan ulaşabilirsiniz.

Benim denediğim ürünlerin hepsinde farklı bir lezzet vardı. Hani organik olunca ne oluyor diyen kişiler varya o iş hiç öyle değil. Ne yaparsanız yapın lezzeti bile başka oluyor. Üstelik fiyatları incelerseniz öyle sanıldığı gibi uçuk fiyatlar olmadığını da göreceksiniz :) Sağlık ve lezzetin üstüne alınabilir fiyatlar eklenince Raya Organik kendi sektöründe hemen öne çıkıyor.



Şimdi ben bu organik gıdaları nasıl değerlendirmişim bir bakalım :)

EGE PİLAVI


AŞURE


Ege pilavı öyle güzel oldu ki tane tane, aşure zaten malum aşure ayından çıktık, yapmadan olur mu? Kayısı, üzüm, badem hepsi de lezzet kattı aşuremize :) Sizde Raya Organik'e sorularınızı yöneltebilir, sorunsuz şekilde alışverişinizi yapabilirsiniz.


Bana ulaşmak isterseniz:

4 yorum:

  1. Denemeyi düşünüyorum bi ara bakınıcam

    YanıtlaSil
  2. :) şimdiden afiyet olsun

    YanıtlaSil
  3. Kampanyadan kazanmış olduğum ürünleri denedim harika ve çok lezzetli, bulgur ve pirinç pilavları çok lezzetli oldu sana ve Raya Organik ürünlerine çok teşekkürler

    YanıtlaSil
  4. Beğenmenize çok sevindim, afiyet olsun :)

    YanıtlaSil