Kasım'da Neler Yaptım

Öncelikle 7 güncük geç kalan bir post. Hazırlamıştım ama bugün yarın görselleri ekleyeyim derken unutuvermişim :)


Kasım ayı benim için normal geçti, hareketliydi, sıkıcı değildi en azından :) Kasım ayının ilk icraatı TBMM ziyaretiydi. Bir dernek vasıtasıyla gittik geldik, değişik bir gün oldu. Gezileri oldum olası sevmişimdir. Yeni insanlar tanımak her zaman hoşuma gitmiştir.


Her ay yaptığım gibi yine Mudanya'ya gidip deniz kokusunu içime içime çektim :) Deniz berrak ve durgundu.


Keşfetmek için geç kaldığımı düşündüğüm Tavuk Dünyası'nı bol bol ziyaret ettim, yaşadığınız ilde varsa muhakkak gidin.

Arkadaş toplantıları, doğumgünleri gibi şeyleri hiç saymıyorum ama şu kadarını söyleyeyim canım arkadaşım Fatmanur'un sürpriz Bursa ziyareti en güzeliydi. Çok özlemiştim. Doya doya hasret giderdik.


Turuncu Kasa'dan ilk alışverişimi yaptım. Aldığım ürün mü? Tabiki Bioderma Sensibio H20 idi. O kadar indirime kim dayanabilir?



Watsons'ı bu ay da 3-4 kez ziyaret ettim ama kendimi tutarak sadece iki kez alışveriş yaptım. Görsellerde gördüğünüz ürünler denendikçe burada yer alacaklar.


Flormar'ın Lights of Flowers serisinin %80 e varan indirimini muhakkak duymuşsunuzdur. Bende bunları almış oldum. Her ne kadar ihtiyacım var mı sorusuna evet diyemesem de :)


Ayın son günü yine kendimi alışverişe verdim. Penti, Watsons, Flormar, LCWaikiki, Özdilek favorilerimdi. Özdilek'ten kendim içinde sizler içinde bir şeyler aldım.

3 kitap okuyabildim. Zaten postunu yazdığım ve bayıldığım Dublin Caddesi, beklentilerimin altında kalan Beklediğim Sendin ve okurken muhteşem zaman geçirdiğim Geç Gelen Mutluluk. Umarım bu ay daha fazla okuyabilirim, eski performansımı özlüyorum.

Her ay en az bir film izle hedefime bağlı kalarak Benim Dünyam'ı izledim. Onun da postunu yazmıştım. Uyarlama filmlere iyi yaklaşırım, oyunculuk kısmıyla ilgilenirim. Oyunculuk başarılı fakat duygusallık beklediğimden azdı :) Film izlemeye vakit bulduğumdan ekstradan birkaç film daha izledim. Man of Steel(kardeşimin isteği üzerine), Im Juli(değişik bir filmdi), Evim Sensin(bir yıl sonra tekrar aynı filmi izleyip tekrar aynı şekilde etkilenmek nedendir bilmem), kardeşimin üniversite sınavı stresini atma aşamasında Eyvah Eyvah'ı tekrar izledik ve yine gülmekten kırıldık.


Yabancı dizi çılgınlığıma The Originals ile devam ettim. Bunda Joseph Morgan'ın azıcık etkisi olmuş olabilir :)


1500 izleyiciyi geçen blogumun 4. yıl çekilişinin şanslısına hediyeleri yolladım ve çok güzel tepkiler aldım kendisinden, tekrar iyi günlerde kullanmasını diliyorum. Yukarıdaki görsel de Elif Hanım'ın gönderdiği fotoğraf :)

En çok da bol bol yeni ürün denedim, kimilerini çok beğendim, kimilerinden nefret ettim ama yeni keşifler her zaman ilgimi çektiğinden devamı gelecek :)

Son olarak bol bol yılbaşı çekilişi planladım. Hatta özel yılbaşı çekilişim için biraz alışveriş bile yaptım :) Bu arada çekilişlerimiz başladı, takipte kalın. Her an her şey olabilir.

Bu ayın tek negatif yanı yine ders çalışmaya başlamamam oldu. Beni bekleyen kurum sınavları var ve ben halen başlamadım, umarım aralık ayının en olumlu yönü derse asılmam olur.

Kısaca kasım ayı benim için hareketli geçti, sizin ayınız nasıl geçti?

2 yorum:

  1. Bioderma ve diğer ürün incelemelerini merakla bekliyorum. Özellikle Bioderma merak ettiğim bir ürün.

    YanıtlaSil
  2. hepsi kullandıkça blogta ayrıntılarıyla yer alacak ama biodermadan kullandığım kadarıyla memnun kaldım :)

    YanıtlaSil