Kasım Ayı Bitenler

İlk bitenler postuma başlıyorum :) Son 10 günde biten ürünler bunlar ilk 20 de bitenler direk çöpe gitti :) Bu seferlik böyle olsun.


Nivea invisible black&white deodorant; en sevdiğim deodorant, sürekli yedekte bulundururum, kullanmaya devam. Nivea essential care dudak balmı; Böyle sade durduğuna bakmayın, nemlendirmesi mükemmel. Gece-gündüz demeden rahatça kullanılıyor. Üstelik içeriğinde jojoba ve shea yağı var, yenisine başladım bile. Avondan aldığım ama adını bile hatırlamadığım, mangolu dudak balmı çok az kalmıştı, gayretle bitirdim :) Yine avondan ruj, rengi muhteşemdi, yine bulsam alırım ama yok ne yazıkki :)


Son 2-3 gündür numuneleri kullanmaya başladım. Ekim lila kutusundan çıkan Akileine kremler kullanıldı, iki kullanımda bile hoşuma gittiler. Durance antik gül serisinden vücut losyonu, ben kokusunu, yağsız yapısını sevdim, kullanılabilir. The Body Shop etkinliğinde bize hediye edilen çay ağacı özlü yıkama jelini de kullandım. Kullanılabilir bir jel ama diğerlerinden farklı değil gibi.

Avon turkuaz rimel kurumuş, keşke alınca göz önüne koysaymışım rengi çok güzelmiş, hiç kullanamadan çöpe gidiyor. Avon makyaj temizleme mendili, avon ilk çıkardığı ay almıştım, kimbilir kaç yıl oldu, yarısını kullanmışım kalan kurumuş, çöpe gidiyor ama bu mendilleri hiç beğenmedim, onu belirteyim. Silerken her defasında yüzümde yanma hissi oluştu. Dove saç serumuyla ilgili yazı yazmıştım zaten, memnun kalmayınca bıraktım. Pastel magic gloss parlatıcıyı severek kullandım fakat son sürdüğümde yapış yapış olduğunu farkettim, ilk zamanki gibi değildi o yüzden o da çöpe gidiyor :)

Bu ayın son 10 gününde ben bunları bitirdim. Aralık için daha çok ürün bitirmeyi hedefliyorum :) Bu arada takipte kalın ki önümüzdeki günlerde başlayacak yılbaşı çekilişlerimden haberiniz olsun. Herkese mutlu akşamlar :)

0 yorum:

Yorum Gönder