Cyrene Lavanta & Nane Organik Şampuan(Sülfatsız ve Parabensiz)


Şampuanlamadan kaynaklanan saç derisi problemleri ve saç dökülmelerine son

Sülfat ve Paraben içermeyen organik içerikler ile zenginleştirilmiş yeni nesil Cyrene Lavanta & Nane Organik Şampuan

Doğal Cilt ve Saç Bakım Markası Cyrene, tamamen doğal ve organik içeriklerden oluşan, zararlı kimyasallar içermeyen yeni nesil organik şampuan geliştirdi.

Yeni nesil şampuan denmesinin sebebi yıllardır saçlarımızı temizlemek için kullanılar Sülfatların ve Sülfat Türevlerinin bu şampuanda kullanılmamasıdır. Sülfatlar yerine nazik zararsız tamamen bitkisel hammaddelerden elde edilen yüzey aktiflerinin kullanılmıştır.

Uzun araştırmalar ve deneyler sonucunda sülfatların saç tellerini yıprattığı, saç derisini kuruttuğu ve sebum yağlarını yok ettiğini göstermektedir. Bunun sonucunda sağlıksız saç derisi ve yıpranmış saç telleri meydana gelir. Zaman ile zayıflayan ve yıpranan saç telleri dökülme ve kopma olarak karşımıza çıkar.

Sülfatsız ve Parabensiz yeni nesil organik şampuan geliştirmemizin temel sebebi insan ve çevre sağlığına verdiğimiz önemdir. Sülfatlar (SLS, SLES, MLS, MLES, ALS, ALES) şampuanlar, deterjanlar ve yüzey temizleyici ürünlerin içerisinde yer alan çok güçlü temizleme özelliği olan zararlı kimyasallardır. Sülfatlama reaksiyonu sonucu az risk taşısa da kanserojen bir madde olan 1,4 dioksan yan ürün olarak ortaya çıkmaktadır. Cilt ile temasında cildi yıpratır ve tahriş eder. Ciltte birikmesi halinde toksik etki oluştururlar.

Günlük hayatta saçlarımız, toz, kir, yağ vb sebeplerden dolayı kirlenmektedirler. Sıradan şampuanlar ile saçlarımızı yıkadığımızda nerdeyse hepsinde bulunan sülfat ve türevleri saçlarımızı temizlemekle kalmaz, saç derisinde ve saç köklerinde kalıcı tahribata sebep olabilmektedir. Bu da zamanla saç foliküllerinin zayıflamasına ve ölmesine neden olur.

Yapılan bazı bilimsel çalışmalar ile şampuanlamadan kaynaklanan saç dökülmelerinin asıl ve temel nedeni şampuanların içeriğindeki sülfatlar olduğu gözlemlenmiştir.

Saç derisi ve saç dökülmesi problemleriniz var ise sülfatsız şampuan kullanmaya başlamanız gerekiyor demektir.

Cyrene Lavanta Nane Sülfatsız Organik Şampuan‘ın içeriğinde sülfat ve paraben yoktur. Şampuan hiçbir zararlı kimyasal, boyar madde, esans ve tuz içermemektedir. İçeriği uzun araştırmalar sonucu sektöründe deneyimli kimyagerler tarafından insan ve canlı sağlığı gözetilerek çevre dostu olacak şekilde geliştirilmiştir. İritasyon testi Almanyadaki Evonik Laboratuvarında yapılmış ve sıfır iritasyon sonucu alınmıştır, iritasyona neden olmamaktadır.

Özellikle kuru ve yıpranmış saçlırın ihtiyaçları doğrultusunda geliştirilen Cyrene Lavanta & Nane Sülfatsız Organik Şampuanı günlük kullanım için uygundur. Cyrene Lavanta & Nane Sülfatsız Organik Şampuanı kısa bir süreliğine Cyrene Paraben Free Silky Touch Conditioner Hediyelidir. Ayrıntılı bilgi ve satın almak için www.cyrene.com.tr


0 yorum:

Yorum Gönder