Aubrey Organics ile 10 Kişiye Sürpriz

Merhaba arkadaşlar

Sizlere bugün Aubrey Organik'ten bahsedeceğim. Aubrey Organik 1967 de bitki bilimci anne ve babanın oğlu olarak yetişen Aubrey Humpton tarafından 1967 de kurulmuş ve 1994 yılında ABD de ilk onaylanan organik sertifikalı üretim yapan bir markadır.


AUBREY ORGANİK®, 40 yıldan fazladır tüm doğal saç ve cilt bakımlarında liderdir. Aubrey Hampton organik bir çiftlikte doğmuştur, doğanın ve sağlığın önemini anlayarak büyümüştür ve 1967 yılında bunları işleyecek hale getirerek kendi doğal kozmetik şirketini kurmuştur. Organik bitkisel kozmetik öncüsü olarak tanınmıştır ve hayvan hakları ve çevre konusundaki çalışmaları için Kültür ve Hayvan Vakfı tarafından Yılın Eylemcisi ödülü verilmiştir.



Aubrey Organik neden bu kadar iyidir?



Aubrey ürünleri şüphesiz bugün piyasadaki en doğal saç, cilt ve vücut bakımı alanlarından birine sahiptir. Çevreci anlamına gelen Aubrey ismi toksik ve petrokimyasal olmayan en iyi markalardan biridir.



Felsefemiz çok basit: “Neden daha faydalı olan doğal şeyler varken, sentetik bir şeyler kullanalım?”



Misyonumuz tamamen doğal, güvenilir, etkili kişisel bakım ve yaşam tarzı ürünlerini tüketiciye sunmaktır. Günümüz piyasasında çok sayıda üretilen sentetik ürünlere gerçek ve orijinal bir alternatif sunuyoruz. Paketleme, maliyet ya da içeriğindeki maddelerden ödün vermeksizin sadece yüksek kalitedeki yüzde yüz doğal ürünler ile ilgileniyoruz.



İnsanlara olan bağlılığımız oldukça derindir. Bizler, her birimizin birer dünya vatandaşı olduğuna gönülden inanıyor ve bunun için üstümüze düşen tüm yükümlülükleri yerine getiriyoruz. Dünyanın her yerindeki iş çevreleri, tedarikçiler ve işletmeler ile birlikte çalışıyoruz. Bu Honduras’ta organik tarımı destekleyerek, Japonya’daki şifalı otların gelişimini gözleyerek ya da Gana’daki organik tarım tekniklerinin önemini izah ederek olabiliyor.



Bizler, ister Vancouver, Kanada’da bir AIDS barınağı olsun, isterse Tampa şehir merkezindeki bir evsiz barınağı olsun birçok hayır kurumunu desteklemekteyiz. Ayrım yapmayız. Bizler aktif olarak sanatla uğraşır, destekler ve katılımı teşvik ederiz.



Başarılı bir örgütlenmeyi en iyi şekilde yerine getirmenin yolunun yarının insanları için daha iyi, daha temiz ve daha parlak bir dünya yaratmak olduğuna inanıyoruz.




Neden Aubrey derseniz?



Tüm ürünler için sadece bitki ekstreleri, doğal ve organik sertifikalı bitki özleri kullanılmakta. Ürünlerde paraben koruyucuların, petrokimyasalların, yapay renklendiricilerin ya da kokuların herhangi bir çeşidi bulunmuyor.



Tüm ürünler tamamen doğal ve doğal vitaminler, uçucu bitki yağları ve bitkilerden yapılıyor. Formüllerinin hiçbirinde hiç bir şekilde sentetik kimyasallar bulunmuyor. Sabunlarda ve şampuanlarda sıvı hindistancevizi, krem ve losyonlarda hindistancevizi yağ asitleri ve eteri yağ asitleri ve doğal katkı maddeli narenciye tohumları ve vitamin A,C ve E kullanılıyor.



Ürünler Florida Tampa’daki üretim tesislerindeki küçük bölümlerde el ile yapılıyor. Her ürün %100 doğal ve hayvanlar üzerinde test edilmiyor. Ürünler çevreye zarar vermiyor ve ürünlerde diğer bazı markaların aksine suyun içine tekrar karıştırılan petrokimyasallar ve parabenler bulunmuyor.



Katılımcılar arasından 10 kişiye yukardaki görseldeki Organik Dudak Nemlendirici(Mandalina) hediye ediyoruz.

11-25 Aralık tarihleri arasında gerçekleşecektir. Kargo ücreti Aubrey Organics'e aittir. Herkese bol şanslar.