FİLM: Bu Nasıl Aile


Kurban Bayramının son gününü güzel değerlendirmek adına kardeşimle sinemaya gitmeye karar vermiştik. Ancak gelin görün ki vizyonda çok ilgimizi çeken bir film bulamadık. Biz de amaç eğlenmek düşüncesiyle vizyondakilerden en eğlencelisini seçtik.

Açıkçası filmle ilgili büyük bir beklentim yoktu. Fazla araştırma fırsatım da olmadı ama nasıldı diye sorarsanız çok eğlenceliydi. Salondan kahkaha sesleri hiç eksik olmadı. Oyunculuklar vs. bence iyiydi. Güldük, eğlendik bol bol. Şu an vizyonda olmadığı için izleyin diyemiyorum. Ama denk gelirde izleme şansınız olursa özellikle moraliniz bozukken çok iyi geleceğini düşünüyorum :)

Konusu:

David Burke, kendi bölgesinde etliye sütlüye bulaşmadan çalışan, yerel bir uyuşturucu satıcısıdır ve şimdiye kadar işleri hep yolunda gitmiştir. Fakat bir gasp sonrasında elindeki malı kaptırınca marihuana satıcısı Brad'e borçlanır. Brad ona bir şans verir ve Meksika sınırından yüklü miktarda uyuşturucu geçirmesini ister. 

David'in sınırı dikkat çekmeden geçebilmesi için esaslı bir plana ihtiyacı vardır ve kısa süre içerisinde bulur. David kılık değiştirerek aile babası olacaktır! Kuracağı ailedeyse anne rolünü striptiz dansçısı Rose üstlenirken, henüz bakir bir genç olan Kenny ve kaçak genç kız Casey de ailenin çocukları numarasını yapacaktır. Hepsi birbirinden farklı karakterdeki bu aile üyelerini ise yol boyu çılgın maceralar bekler. 






3 yorum:

  1. aynen öyle :) toplama aile de diyebiliriz

    YanıtlaSil
  2. @seldanın mutfak defteri bende uğruyorum birazdan blogunuza, sevgiler :)

    YanıtlaSil