4. Yıl Hediye Çekilişi Sonucu


Merakla sonucun beklendiğini bildiğimden gün içinde facebook, twitter, instagram katılımlarını kontrol ettim, son olarak twitter yorumlarını da ekleyince 831 katılım oldu. Blogu izlemeye alıp yorum bırakanlar listede 1 kez yer alırken, blogunda paylaşanlar, twitterdan, facebooktan ve instagramdan katılım yapanlar +1 hak kazandılar. Yani en fazla 5 hak alınabiliyordu. Önce blog yorumlarını listeledim, daha sonra sırayla facebook, instagram ve twitter katılımlarını listeye ekledim. Bildiğiniz gibi facebookta çekilişi yapmaktan 5 gün içinde pişman olup katılımı durdurmuştum sebebi de çok fazla sahte hesapla katılım yapılmış olmasıydı. Hiç üşenmedim inceledim ve 200 den fazla sahte profille karşılaştım ve onları eledim. Gelelim kazanan şanslı kişiye :)

- Twitterdan katılım yapan @elif_61_ isimli kullanıcı çekilişin şanslısı oldu. Tebrik ediyorum. 2 gün içinde bilgilerini masuminciler@hotmail.com.tr adresine bekliyorum :) Elif bilgilerini 19 kasım gecesine kadar göndermezse yedek talihlimiz çekilişin kazananı olacaktır.

-Yedek Talihli: Blogtan katılım yapan Nurten Turhan.

Yeni çekilişlerde görüşmek dileğiyle ancak bundan sonraki çekilişler blogta olacak. O yüzden takibe almanızı hatta blogun sağ tarafındaki bültene mail adresinizi yazarak blogu takip etmenizi rica ediyorum. Ancak bültene kayıt olmak için mailinize gelen aktivasyonu yapmayı unutmayın :) Bu arada Raya Organik çekilişimiz devam ediyor. Katılmak için TIK TIK

NOT: Çekiliş videosu facebook sayfamızda yer alacak. İzlemek isteyenler facebook sayfamıza bekleniyor :)

5 yorum:

  1. Tebrik ederim. Hediyeler çok güzeldi.

    YanıtlaSil
  2. çok teşekkür ediyorum..ilk kez bir blog dan böyle kapsamlı bir hediye kazanıyorum..çok mutlu oldum..daha nice uzun yıllar diliyorum blogunuzda..

    sevgilerr

    YanıtlaSil
  3. @elif özkan iyi günlerde kullanmanızı dilerim :) yarın kargoya teslim edilecek paketiniz :)

    YanıtlaSil
  4. teşekkür ediyorum..sabırsızlıkla bekliyorum artık :)

    YanıtlaSil
  5. iyi günlerde kullan :) gerçekten güzel hediyeler :) benimde bir çekilişim başladı beklerim :) http://melodierkan.blogspot.com/2013/11/cadnn-satosunda-ilk-cekilis.html

    YanıtlaSil