Tavsiye Kanalı - D Shopping Kampanyası


Tavsiye Kanalı'nı bilmeyenler olabilir hemen siteye TIK

Kısa bir süre önce Tavsiye Meleği olmuştum. İlk kampanyam D Shopping oldu. Gelen ürünler; ürün katologları, ped çantası, 3 adet indirim çeki. Ürün katologlarında evde işlerinizi pratikleştirecek bir çok ürün mevcut. Hediye çeki limiti 100 TL ve üstü alışverişe 10 TL indirim şeklindeydi ancak bugün aldığım maile göre 49 TL ve üstü 10 TL olmuş onları da kullanmayı düşünüyorum :)

Siz de bu fırsatlardan haberdar olup güzel hediyeler gününüzü renklendirsin istiyorsanız hemen Tavsiye Meleği olun :)

Bu güzel hediyeler için Tavsiye Kanalı ve D Shopping'e teşekkür ediyorum.

Remember Me (Beni Unutma)


Bir romantik dram olan Beni Unutma’da Robert Pattinson, Tyler isimli New York’ta yaşayan ve bir trajedinin tüm aileyi dağıtmasıyla babasına karşı isyankar hale gelen bir genci canlandırıyor.


Gelelim benim yorumuma. Ben bu filmi hep izlemek isteyip zaman bulamadığımdan bir türlü izleyememiştim. İzleyince çoookk geç kalmışım dedim. Konusunu falan bilmiyordum gerçi doğrusunu söylemek gerekirse Robert oynadığı için merak ediyordum. Sonunda şok oldum resmen, beklemediğim şekilde bitti ama kurgusu süper. Tavsiye edeceklerim arasında yerini aldı.



NOT: Bu arada filmlerin isimlerini neden doğru düzgün çevirmezler bilemiyorum. Bu konuda biraz takıntılıyım.









Mosmoda.com Bu Sezonda Tam Formunda


Dünyaca ünlü markaların yeni sezon kreasyonlarını Türkiye'de ilk kez ve sadece modaseverlere sunan MosModa, her geçen gün bünyesindeki markalara bir yenisini ekliyor. Burberry, Michael Kors, Isabel Marant, UGG, Victoria's Secret, Prada gibi dünyaca ünlü markaları bünyesinde barındırıyor ve çok yakında kendi adını taşıyan markasını da bizlere sunmayı hedefliyor.


Amerika ve Türkiye'den sonra Rusya - Ukrayna - Azerbaycan pazarına açılmayı hedefliyor, dünyaca ünlü markaları batıdan doğuya taşımaya devam ediyor.





Bursa Blog Yazarları Buluşması


Nihayet Bursalı bloggerlar bir araya geliyor. Görselde de görüldüğü gibi 29 Eylül Salı buluşuyoruz. FSM Benzin Cafe'de siz de bu tanışmaya davetlisiniz. Ama katılımınızı önceden bildirmelisiniz. Çünkü sponsorlarımızın sizlere küçük sürprizleri olacak. Katılımınızı bildirmek için Modaliza - Özlem arkadaşımıza bilgi vermeniz yeterli. Orada görüşmek dileğiyle...

Tesir Altında - Mustafa Sandal

Haftanın klibi diyelim mi? İlk dinlediğim andan beri böyle bir hoşuma gitti. Hem klip hem şarkı sizce de hoş değil mi? 

"Tam vazgeçiyorken bir ses hep içimden dönecek diyorken hayalin tuttu elimden" o kısmı ayrı bir seviyorum ne yalan söyleyeyim :) Gülşen imzalı bir şarkı ve aynı zamanda vokalde yapmış Gülşen ve çok hoş olmuş bu haliyle. Başka türlüsünü böyle beğenir miydim bilmiyorum?

Mart Menekşeleri / Sarah Jio


Geçenlerde Mart Menekşelerini okudum, bitirdim. Akıcı bir romandı. Okuduğum 2. Jio kitabı olduğundan böyle olacağını tahmin ediyordum ama Yağmur Sonrası sonrası bunu okuduğumdan sürekli diğeriyle kıyasladım. Yağmur Sonrası benim için ayrıdır, özeldir. Onun kadar beğendim diyemem ama bu da elden bırakılamayacak kitaplardan biriydi.

Görseldeki yazı kitabın ilk sayfası. Yazar ne güzel demiş, bunu blogta paylaşmam lazım diye düşündüm. Önümüzdeki günlerde sürpriz olabilir. Takipte kalın.