Bir Site Düşünün Herşey 29 TL

www.29.tl. Alışverişkolikler için muhteşem bir site olduğunu düşünüyorum. Sitede satıştaki tüm ürünler 29 TL. Giyim, çanta, ayakkabı hemde markalı ürünler, ben çok beğendim ürünleri. İncelemenizi öneririm.


Bu sitede diğer sitelerden farklı olarak üreticiden tüketiciye tek fiyat uygulaması var. Beğendiğiniz ürünün 29 TL'den fazla olması söz konusu değil. Çeşitli, renkli, tarzınıza uygun, modayı ve trendleri takip eden ürünleri 29 TL'ye alabiliyorsunuz. Dilerseniz giyim, ayakkabı, çanta kombini yaparak bu kombini 87 TL'ye almanız mümkün.


Giyim kategorisinde ceketler, kazaklar, hırkalar, etekler, tişörtler, bluzlar, abiye elbiseler rengarenk şekilde alışverişseverleri bekliyor. Ayakkabı kategorisinde platform topuklar, günlük ayakkabılar, mantar topuk ayakkabılar, süet, rugan ayakkabılar bulabilirsiniz. Çanta olarak çapraz asılan çanta, kutu çanta, portföyler mevcut, çanta marka ve desenlerine bayılacağınıza eminim.


Bu siteden aldığınız ürünler 2 günde teslim ediliyor, 7 gün içinde iade etme şansınız var, güvenli alışveriş gerçekleştirmeniz mümkün oluyor.

Siteye ulaşmak için:

www.29.tl

Melekler Korusun Blogundan Kazandığım Paket

Ramazan Bayramından hemen önce kazandığım hediye paketi bayram sonrası elimdeydi. Bazı nedenlerden dolayı yayınlamada geç kaldım.


Hediyelerin yanında sürpriz olarak bayram şekerleri ve Cevşen vardı ancak ben sanırım Cevşeni eklemeyi unutmuşum. Gördüğünüz gibi Belonni saat, Pastel beyaz oje, Avon bronzlaştırıcı krem, hoş kokulu sabun, simli rimel (bayıldım), yeşil göz kalemi, kitap ayracı (çok tatlı, kitapkolik olarak buna ayrı sevindim), çok güzel bir çift küpe ve kolye vardı. Şimdi fark ettim ki çok beğendiğim hatta bayıldığım banyo lifini de fotoğraflamamışım. Sümeyye'nin blogundan kopyalayıp buraya ekliyorum, görmeniz için.


Bu sürpriz bayram şekerlerini de kardeşim afiyetle yedi. Tüm paket için özellikle de sürpriz hediyeler için Sümeyye'ye çok teşekkür ederim.