Segoya Sonucu

Merakla beklediğiniz Segoya Takı kampanya sonuçlarımız belli oldu. 126 yorum geldi tekrar ve eksik yorumlar elenince 118 yorum kaldı. Firmanın isteği üzerine 3 asil ve 3 yedek belirledik. Ve kazananlar:

Asiller
-Tülay Öksüz
-Funda Tekeş
-Berna Karaca

Yedekler
-Güldem Aydoğmuş
-Esra Güneş Özdemir
-Seher Öner

Mekanist Hediye Çekim, D&R ve Ben

Ben kendimi bildim bileli kitap okuma hastasıyım. Her türden okumaya çalışırım. Ama belli yazarlara takıntım vardır. Okumadığım Türk ve Dünya klasiği azdır herhalde :) Okumak hastalık yapar zaten bir süre sonra okudukça okuyası gelir insanın. Bende dün D&R'a kitap almaya gittim. Hemde Mekanist'ten kazandığım 50 TL'lik çekimi harcamaya. Dozu herzaman olduğu gibi geçip 57 TL ile çıktım. Ama almayı düşündüğüm 2 kitap dışında 3 kitap daha alıverdim. Hepsi sırayla okunmak üzere kütüphanemde yerini aldı. Öncelikle isimleri yazmak istiyorum. Kitap almak isteyip karar veremeyenler için tavsiye niteliğinde olsun.

1-Ken Grimwood-Kayboluş
2-Ken Grimwood-Zaman Çarkı
3-Tracy Anne Warren-Gül ve Diken
4-Sheila Roberts-Melekler Sokağı
5-Esra Erol-Kara Duvak/Bu kitap annemin özel isteği üzerine alınmıştır.




Ken Grimwood hayranlığım Sil Baştan adlı kitabını okuyunca başladı. Ancak ne yazık ki kendisi vefat etmiş olduğundan son aldığım 2 kitabı dışında kitabı yok. Sil Baştan'ı okumayanlara kesinlikle tavsiye ederim. Kurgusu mükemmel olan bir romandı. Diğer romanları da alıp okuma isteği uyandırdı bende.


Gül ve Diken'i bilmiyordum açıkçası ancak arka kapağı okuduğumda almaya karar verdim. Konusu beni meraklandırdı.


Melekler Sokağı da bilmediğim bir romandı. Her zamanki gibi kitabın arkasını okumakla almaya karar verdim. Kitabın arkasında "Melekler Sokağı aşk, sevgi ve dostluk üzerine insana kahkahalar attıracak bir roman" yazıyordu. E ben de aldım gitti.


Kara Duvak yukarda belirttiğim gibi annemin isteğiyle alınmıştır. Erken yaşta evlenen veya evlendirilen 15 kız çocuğunun hikayesi anlatılıyor. Ve kitabın geliriyle Umut Evleri açılacakmış. Umut Evleri; desteğe ihtiyacı olan kadınlara yardım eli uzatabilmek ve onların hayata yeniden tutunmalarını sağlayabilmek amacıyla açılacakmış. İlki şubat ayında İstanbul/Silivrikapı Semt Konağı'nda açılmış. Devamı da gelir umarım. Güzel bir şeye katkı yapmak güzel.

Son olarak kitapların fiyatlarını yazayım almak isteyenler olur diye.

1-Ken Grimwood-Kayboluş (18 TL)
2-Ken Grimwood-Zaman Çarkı (16 TL fakat %25 indirimdeydi 12 TL'ye aldım)
3-Tracy Anne Warren-Gül ve Diken (18 TL fakat %25 indirimdeydi 13.50 TL'ye aldım)
4-Sheila Roberts-Melekler Sokağı (4 TL)
5-Esra Erol-Kara Duvak (10 TL)

Günün Ayakkabısı Sonucu

Merhaba 2 hafta süren kampanyamıza 173 yorum geldi. Tekrarlanmış yorumları eleyince sayı 157 oldu ve bu sayı üzerinden çekilişi yaptık. Kazanan 4 numaralı yorumun sahibi Damla K. Kendisini tebrik ediyorum. Mutlu günler.