Segoya İle Güzelliğinize Güzellik Katın



Yeni bir kampanyaya başlıyoruz. Firmamız takılarına hayran kalacaksınız ve seçim yapmakta zorlanacaksınız. Birbirinden şık kolye, küpe, bilezik ve saç aksesuarlarını bulabileceğiniz sitede güvenli ödeme yöntemiyle ödemelerinizi gerçekleştirebiliyorsunuz. Satılan ürünler 18-24 ayar altın kaplamadır.

Kendi fikirlerimi belirtmem gerekirse takılara bayıldım diyebilirim. Çünkü kalite ve uygun fiyat bir arada. Takılar çok zarif, bayanların güzelliğini ön planda tutarken ayrı bir hava katacak tarzda. Şıklığınıza şıklık katacak. Firmayı tanıyalım:






SEGOYA

Segoya, Shlomit Ofir ve benzeri pek çok uluslararası ün kazanmış genç tasarımcının aksesuar ve takılarını sizlere sunuyor. Segoya’nın size sunduğu tasarımlar genelde hayattan ve doğadan enstantaneleri yakalayıp onları sanat eserine dönüştüren parçalardır. Daldaki küçük kuşlar, bahar dalları, şehre tepeden bakan manzaradaki sert hatlar ve çizgiler, vintage bir elbisenin dantel yakası gibi farklı detayları tasarımlarda bulabilirsiniz. Tasarımların her biri 24 ayar altın ile kaplanarak lüksün sade ışıltısını, inci ve yarı değerli taşlar ile özel uygulamalarla birleştiriyor.






3 kişiye hediyemiz olacak. Hemde firmamız seçimi kazanan kişilere bıraktı. Kazanan yorumunda yazdığı takıya sahip olacak :)

NOT: Hediye stoklarda bulunmadığı durumda Segoya değiştirme hakkına sahiptir.

Kampanyamız 29 Şubat-14 Mart arasında gerçekleşecektir. Kargo ücreti firmaya aittir.