Evimister Sevgililer Günü Hediyeleri

Renkli bir kampanyaya başlıyoruz. Malum sevgililer gününe az bir zaman kaldı. Bu sebeple evimister.com da 3 izleyicime hediye veriyor.

Bu sitede evinize gereken herşeyi son trendleriyle takip edip yüzlerce üründen dilediğinizi seçip alabileceksiniz. Tasarım harikası ürünlere rastladım siteyi incelerken. Sitede mobilya, aydınlatma, dekorasyon, ev tekstili, küçük ev aletleri, mutfak gereçleri, beyaz eşya, kişisel bakım, ev elektroniği ve spor aletleri kategorilerine ulaşabileceksiniz. Oturduğunuz yerden markaların evinizi güzelleştirecek ürünlerini satın alabileceksiniz. Siteyi incelediğinizde fiyatların ne kadar uygun olduğunu ve ne kadar çok ürünün satışta olduğunu zaten göreceksiniz.




Hazır sevgililer günü geliyorken ve klasik hediyelerden sıkıldıysanız sevgilinize en özgün hediyeleri evimister.com dan alabilirsiniz.

Gelelim hediyelerimize 3 kişiye hediyemiz var. Aşağıda resmini gördüğünüz ürünlerden birini seçip yorumunuzu bırakacaksınız. Bunun için katılım şartlarını dikkatli okuyun :)







Gelelim Katılım Şartlarına:
1) Bu hediyeyi neden istediğini ya da neden sevgilisine alacağını en güzel yorumlayan 3 kişi, yorum yaptığı hediyenin sahibi olacaktır. Yorumlar bu konunun altına yapılacaktır ve yorumları evimister.com seçecektir.
2) Web sitesine üye olmak.
3) Facebook sayfasını beğenmek.
4) Kampanyamızı facebook, twitter ya da blogta yayınlayarak paylaşım linkiniz, ad-soyad ve siteye üye olduğunuz mail adresiniz ile birlikte buraya yorum bırakmak.

Kampanyamız 8-13 Şubat tarihleri arasında gerçekleşecektir. Hediyelerin gönderim ücreti evimister.com a aittir.