Westwing Home'dan 15 TL lik Çek İster misiniz?


Westwing Stil Sahibi Bir Ev İçin Her Şey sloganıyla karşımızda. Gerçekten de öyle. Evinizin dekorasyonu için ne ararsanız ulaşabiliyorsunuz. Üstelik %70'e varan indirimlerle. Takip etmeniz yeterli. Farklı ürünlerle tanışmak istemez misiniz? Şimdi Westwing Türkiye'yi tanıyalım:

SATIŞ ETKİNLİKLERİMİZ
Westwing üyeleri, her hafta yeni marka ve ürünlerle tanışırlar. Sitemizde satışa sunulan ürünler seçilmiş ve sınırlı sayıdadır. Kampanyalarımız sabah 10.00’da başlamaktadır. Westwing üyeleri, yakın dönemde gerçekleşecek indirim ve kampanyalar hakkında haber bültenleriyle önceden bilgilendirilir.
%70 indirimli olarak satışa sunduğumuz ürünler limitli sayıda mevcuttur. Herhangi bir ürünün satışının kampanya anons edildiği andan çok kısa bir zaman içerisinde gerçekleşmiş olması mümkündür. Beğendiğiniz ürünün satın alma işlemini, Westwing özel indirimi kapsamına girdikten hemen sonra vakit kaybetmeden gerçekleştirmeniz tavsiye edilir!

HİKAYEMİZ
Westwing, dünyanın en çok satan dergisi ELLE ve ELLE DECORATION’da uzun yıllar editörlük yapan Delia Fisher tarafından kurulmuştur. Delia’nın internet üzerinden birinci sınıf ev & yaşam konseptli ürünleri uygun fiyatlarla almak için yaptığı çalışmalar, onun Westwing’i kurma sürecini başlatmıştır. Sonunda deneyimli bir ekip ile Westwing, tasarım tutkunlarının yeni fikirler bulabileceği özel bir alışveriş kulübüne dönüştü. Delia’nın lüks ev aksesuarları ve farklı formdaki mobilyalara olan tutkusu, Westwing takımının bir parçası olarak dünyanın en iyi markalarını ve ürünlerini araştıran annesi Johanna’dan geliyor.





Bu ürünlere ve daha fazlasına ulaşmak için www.westwing.com.tr adresine üye olmanız yeterli.
Üstelik şimdi bu link ile üye olursanız hesabınıza 15 TL'lik çek tanımlanacak ve 50 TL'lik alışverişlerinizde kullanabileceksiniz. Herkes için geçerli belirli bir kişi sayısı yok. Ne güzel değil mi?

0 yorum:

Yorum Gönder