Betie's Çikolata Lezzetli Kampanyamız


Yine tatlı bir kampanyayla karşınızdayım :) Hemen firmamızı tanıyalım: Lezzette Yeni Trend

“SİHİRLİ LEZZET TOPLARI” Betie’s özel tasarım ürünleri, birbirinden farklı aranjmanları ile doğum  günlerinden özel organizasyonlarınıza kadar sizlere muhteşem  tatlar sunmayı garanti ediyor.



“Çok lezzetliyiz” sloganı ile  farklı ve özel ürünler sunan Betie’s tüm organizasyonlar için hazırladığı özel lezzet topları ile tatlıyı adeta bir şölene dönüştürüyor. Doğum günleri, nişan, düğün, baby shower, kurumsal etkinlikler ve sevdiklerinize göndermek istediğiniz tüm özel hediyeler için sizlere birbirinden seçkin alternatifler sunuyor. En çok tercih edilen ürünlerinin başında özel karışımların nefis çikolatalarla birleştiği  Uğurlu Lezzet Topları geliyor. Damak tadınıza göre vanilyalı, parça çikolatalı veya bademli olarak da farklı alternatifler seçmek mümkün. Lezzet Toplarının yanında, Betie’s’in zengin ürün yelpazesinde kurabiye - kek buketleri, cup cakeler ve özel tasarım pastalar da bulunuyor.

Ayrıca bu nefis ürünlerin yapımını sizlerle paylaşmak için Lezzet Sınıfı’nda temel pastacılık, cup cake- kurabiye yapımı- şeker hamuru yapımı ve figürleme gibi eğitimler de veriliyor.



Önemli günlerinizi daha da özelleştirmek için yanınızda…

Hediyeye geçmeden önce şunu belirtmek istiyorum. Betie's ürünleri sadece İstanbul içine gönderilebiliyor. O yüzden İstanbul'da yaşayanların ya da kazanan İstanbul dışından olursa İstanbul'dan bir tanıdığına hediye etmek isteyenlerin katılımını alabileceğiz. Bu hususa dikkat edelim lütfen :)

Hediyemiz 1 kişiye olacak. Kazanan kişi Betie's ürünlerinden dilediğini seçebilecek. Bu seçimi kazanana bıraktığı için Betül Hanım'a ayrıca teşekkür ederim.



Şimdi gelelim şartlarımıza:


- Kampanyayı blog, facebook ya da twitterda paylaşmak.(Herkese açık olarak paylaşılmalı)
- Betie's Facebook sayfasını beğenerek sayfayı profilde paylaşmak.
- Facebook sayfasındaki fotoğraflardan birini profilde paylaşmak. 
- Son olarak ad soyad mail ve paylaşım linki buraya yorum olarak bırakmak.


Kampanyamız 24 Ocak-5 Şubat tarihleri arasında gerçekleşecektir. Kargo ücreti Betie's e aittir.