Tanaçan Kozmetik Sonucu



49 geçerli katılım aldım. Random.org aracılığıyla yapılan çekiliş sonucu 49 kişiden 1. yorumu yapan hacerelçi kazanmıştır. 1 adet yedekte seçtik. O da 15. yorumu yapan Özlem'in Güncesi oldu. Kazanan 23 mayıs gecesi 00.00 a kadar ulaşmadığı taktirde hak yedeğe geçecektir.

2. Anadolu İhtilali - Bursaspor Şampiyonluğu Hak Etti



Evet "Gönüller Şampiyonu" BURSASPOR 2009-2010 sezonunda ŞAMPİYON oldu. Bunu Bursa'daki kutlamalardan sonra burada kutlamamak olmazdı. Daha nice şampiyonluklar görürüz umarım. Heykel'deki kutlamalara kadar gidemedim ama Kent Meydanı'ndan başlıyordu konvoy. 1 saatte ancak yolu geçebildik ama ne coşku orada olmayan anlayamaz. Heyecandan fotoğraf falan çekmek aklıma bile gelmemiş. Bursa'yı 23 yıldır hiç böyle görmemiştim. İnşallah bundan sonra hep yaşarız bu mutluluğu.

Tanaçan Kozmetik

Öncelikle Firmamızı Tanıyalım :)


Tanaçan turizm ve kozmetik a.ş adı altında 1984 yılında kurulan şirketimiz çeyrek asırı aşkın bir süredir sektörümüze hizmet vermektedir.

Üründe kaliteyi,serviste güveninirliği ve eğitimde en üst seviyeyi önemseyen tüm kuaför,güzellik salonları,spa,maikür-pedikür-ağda salonlarının vazgeçilmez ihtiyaçları olan sir ağda parafin,makyaj,manikür pedikür,hyjien ve tek kullanımlık ürün ihtiyaçlarını en güvenilir ve kaliteli ürünlerle karşılamak şirketimizin ilkesi haline gelmiştir.

Tanaçan kozmetik çalışanları ürün satış öncesi ve sonrası hizmetleri,güçlü ve güvenilir bayilik ve ürün dağıtım ağı,en son teknolojilerle verilen eğitimleri,sağlık bakanlığı onaylı ürünleri,sanayi bakanlığı onaylı

cihaz teknik servis danışmanlık ve hizmetleri ile müşteri memnuniyetini en üst seviyede tutmaktadır.

Ürün,servis,eğitim kalitesinden ödün vermeden sektörün tüm ihtiyaçlarınıda en kaliteli ürünlerle karşılamak,sektörel sorunlara birlikte yanıt vermek tanaçan kozmetik a.ş’nin öncelikli hedeflerindendir.

***

Firmamızı tanıdık şimdi gelelim hediyemize :) 1 kişiye 38.99 TL değerinde Depilissima Profesyonel Ağda Seti 100 ml.


Evet bu ürünü kazanmak için yapmak gerekenler:
1-Bloga izleyici olmak ve bu yazıyı facebookta veya blogta duyurmak (blogu olan arkadaşlar blogunda duyurursa sevinirim)
3-Tanaçan Kozmetik'i facebookta arkadaş olarak eklemek.,
4-Siteye üye olduğunuz ad soyad ile birlikte duyuru linklerinizi yorum olarak bırakmak.

20 Mayıs gecesi 00.00 da sona erecektir. Siteyi takibe alalım. Zaman zaman % 15 indirim yapılıyormuş benden söylemesi.