İpana 3D Ekstra Ferah / Pro-Expert Diş Macunu


Merhaba
Geçen hafta Denedim Biliyorum'dan 2 hediye aldım, aslında ilk hediyeleri değil daha önce de birçok ürünü deneme fırsatım oldu sayelerinde. Dişler insanlar için çok önemli hepimiz çok iyi biliyoruz. Şimdi İpana'nın bu macunlarını sizlere anlatacağım

3D Ekstra Ferah olan diş macununu kardeşime hediye ettim. Kendisi ortodonti tedavisi görüyor ve dişleri çok hassas. Çok memnun kaldı. Ferahlığının uzun süre geçmediğini söyledi. Bende Pro-Expert'i denedim. Ferahlığı çok iyi gerçekten. Birkaç günlük kullanımda farkı hissedecek kullananlar. Bu ürünleri deneme fırsatı sunduğu için Denedim Biliyorum'a ve bu güzel ürünler için İpana'ya teşekkür ederim.

Sizlerde Denedim Biliyorum 'a üye olup birbirinden güzel ürünleri deneyip çevrenizle paylaşma imkanı yakalayabilirsiniz.

Not: İş dönüşü telefon ile çektiğim için foto pek iyi çıkmamış. İdare ediverin artık. Bu arada kardeşime hediye ettiğim macunu ben foto çekmeden kullandığı için ekleyemedim.

2 yorum:

  1. Şu aralar dikkatimi çekti de herkesin blogunda Denedim biliyorum la ilgili bir yazı var. Denedim Biliyorumun öyle bir kampanyası varda benim haberimmi yok ;)

    YanıtlaSil
  2. Denedim Biliyorum'un bloggerlar ile olan çalışmaları hızlandı :) Bizde bu ürünleri tanıtmaktan mutluluk duyuyoruz tabiki.

    YanıtlaSil