Dermalogica Clean Start Kit



Dermalogica Clean Start ürünleriyle yaklaşık 1 ay önce tanıştım. İyi ki tanışmışım diyorum şimdi. Benim cildim gibi yağlı cildi olanlar bu problemi iyi bilirler. Artık denemediğim ürün kalmadı bu sorunu çözebilmek için. Doktora da gittim. Kısa süre çözüm oldu ama tekrarlıyor sürekli. Hep bakım istiyor yağlı ciltler. Bende gereken önemi göstermeye çalışıyorum.

Clean Start Kitini ilk gördüğümde aklımdan geçen bir deneyeyim bunları da oldu. 1 aylık ürün var kitin içinde. Şimdi neler olduğunu ve nasıl kullanıldığını anlatacağım.

Clean Start Serisi 13-24 yaş arası gençler için üretilmiş bir özel bakım serisi. Kitin içeriği:1- Wash Off2- All Over Clear3- Ready, Set, Scrub4- Bedtime for Breakouts5-Welcome Matte SPF15. Bunlara ek olara 1 adet Brighten Up SPF15 numunesi var.

Sabahları:
Wash Off'u elinizde köpürtüp nemli yüzüne, boynuna, göğsüne vb. (sivilcenin olduğu her yere) uygulayın ve durulayın.
All Over Clear'ı tüm yüze ve vücudunuza gözler kapalı olacak şekilde püskürt(çok yakından olmamalı).
Günlük Nemlendirici olarak Welcome Matte SPF15'i uygulayın

Akşamları:
Wash Off'u elinizde köpürtüp nemli yüzüne, boynuna, göğsüne vb. (sivilcenin olduğu her yere) uygulayın ve durulayın.
All Over Clear'ı tüm yüze ve vücudunuza gözler kapalı olacak şekilde püskürt(çok yakından olmamalı).
İnce bir tabaka halinde Bedtime for Breakouts'u uygulayın ve emilmesini bekleyin.
Haftada 3-5 kez temizlemeden sonra Ready, Set, Scrub kullan.

***Ayrıca bu kitin dışında bir ürün daha dikkatimi çekti. Hit The Spot. Sivilcenin oluştuğu yere uygulanıyormuş(şeffaf). Sivilce oluşumuna neden olan bakterileri durduruyormuş :) Muhakkak kullanmayı düşünüyorum. Ben kullandığım ilk gün bütün gün belli aralıklarla yüzümü kontrol ettim yağlanma oluyormu diye. İlk günden daha yağlanmayı önlemeye başladı. Şimdi sürekli kullanıyorum. Benim gibi problemli cildiniz varsa şiddetle tavsiye ediyorum kullanmanızı. Sitede size en yakın satış noktalarını bulup ayrıntılı bilgi edinebilirsiniz. Bildiğim kadarıyla şu an bu kit 88 TL.

http://cleanstart.dermalogica.com.tr/

3 yorum:

  1. gerçekten sivilce problemi olanlar için güzel bi ürün bende denemeyi düşünürüm :)

    YanıtlaSil
  2. Ben 15-25 yaşlarım arasında çok ciddi akne sorunu yaşadım. O zamanki ürünler derde deva olmuyordu. Ne güzel ürünler var artık. Bunlarla bizi tanıştırdığınız için teşekkürler.

    YanıtlaSil
  3. Kardeşim bir çok ürün kullandı, artık denemekten vazgeçti. Bir kaç yıldır bişey kullanmıyor. Bu sanırım kesin çözüm. Bilgilendirme için teşekkürler.

    YanıtlaSil