Le Color'un Muhteşem Ajandaları

25 yıldır durmaksızın hizmet çıtasını yükselten Le Color, geliştirdiği ürün fark yaratan çeşitliliği ve hizmet anlayışıyla daima aranan ve tercih edilen olmuştur. Le Color yeni bir koleksiyon oluştururken, dünyadaki gelişen eğilimleri takip ederek, değişen zamana göre müşteri ihtiyaçlarını izlemektedir. Kısacası hafızalarda kalıcı etki bırakacak üstün ürünler yaratmayı kendine amaç edinmiştir.



Recnote markası ile oluşturulan yeni koleksiyonda her yaşa ve her zevke göre birbirinden farklı ve çekici ürünler bulunmaktadır.



Kaftan Serisi, gravür, minyatür desenli defterler bir yandan ülkemizin kültür ve tarihini yansıtırken, diğer taraftan kullanıcısına prestij katan çok önemli bir turistik üründür.

Eski İstanbul'un güzelliklerini günümüze taşıyarak yazma zevkini kullanıcısına bir kat daha arttırma özelliği ile orijinal bir üründür.

Şimdi bu ürünlerle ilgili daha fazla bilgi sahibi olmak istiyorsanız TIK TIK

NOT: Bu ürünlerle ilgili bazı eklemeler yapmalıyım. Kaftan serisinin kenarlarına altın varak havası verilmiş, çok hoş, sayfaların aralarında kaftan resimleri var. Bayıldım. İstanbul serisinde de tabi anlaşıldığı üzere İstanbul'un eski fotoğraflarına yer verilmiş. Recnote olan ajandalar da çok kullanışlı, içinde bazı etiketler yer alıyor dikkatinizi çekmesini istediğiniz nota yapıştırabilirsiniz. Bir tane resimli etiket, ayrıca içinden cetvel bile çıkıyor. Son olarak çizgisiz ajandaların hepsinde altına koyup yazmak için bir tarafı çizgili diğer tarafı kareli bir yaprak var. Bu çok hoşuma gitti. Herkese tavsiye ederim. Bu koleksiyondan muhakkak bir parça edinin. Özellikle kaftan serisinden.

1 yorum:

  1. İstanbul olana bayıldım. Gerçekten hoş ürünler. Altın varaklı muhteşemdir sanıyorum.Bilgilendirme için teşekkürler.

    YanıtlaSil