Sertex - İxir Döşemelik Kumaş Temizleyici




Sertex'in İxir isimli ürününü kullandım, sizlere de faydası olur diye deneyimimi anlatacağım. Öncelikle koltuklarda sürekli çikolata lekesi oluşuyor, ailecek çikolatayı çok seviyoruz, en çok kardeşim ve ben. Geçen gün bu çikolata lekesini fark edince hemen denedim. Öncelikle ürün sprey şeklinde olduğu için lekeye 2-3 fıs sıktım, bez ile lekeyi çıkarttım, sonra bezi ıslatıp aynı işlemi ıslak bezle tekrarladım. Kuruduğunda leke kalmadı. Bunu yapmanın 2 dk. mı aldığını hesaba katarsak çok işe yarar bir ürün olduğu belli oluyor sanırım. Günümüzde zamanı iyi kullanmak gerekiyor. Böyle pratik ürünlere çok ihtiyacımız var. Umarım Sertex bunun gibi birçok ürün çıkarır bizler için.


3 yorum:

  1. Bu ürün benim hayat kurtarım olacak desene:) Her nevi lekemiz mevcut, o kadar vaktimi harcıyorum ki! 2 dk mı aldı deyince, bana arta kalan zamanları düşünemiyorum bile!Bu ürünü bulabileceğim yerleri de yazarsan sevinirim.

    YanıtlaSil
  2. çok guzelmış,acaba tukenmez kalemı de çıkarır mı?cadımız resim çalışmalarını koltuklarda deniyorda:)) kullanmak isterim bu ürünü

    YanıtlaSil
  3. çıkarır nihancım her lekeyi çıkarıyor :) bu arada siteden online satış var
    http://www.sertex.com.tr/mobilya-dosemelik-kumas-temzileyicisi-ixir.html
    ordan ürünü temin edebilirsiniz yada bilgi almak için iletişimden ulaşabilirsiniz :)

    YanıtlaSil