Ve Tatil Biter

10 günlük tatilimi bitirmiş bulunuyorum. Oldukça güzeldi. İçinde her şeyin olduğu bir tatil. Güzelce dinlendim. Bir de tatilimi gülme krizlerinde geçirten bir süslüşüm vardı. Komşumuzun kızı Merve. Fotoğrafta gördüğünüz gibi poz vermeyi çok seviyor. Fotoğraf çekeceğim dediğimde kafası eğiliyor hemen poz vermek için. Kendisi kokoş bir kız. Doğduğu andan itibaren tanıdığım için rahatça söyleyebilirim. Birde konuşmalarını duyma şansı olsa keşke herkesin. Hele yıldızların nasıl kaydığını anlatışını herkesin duymasını isterdim. Konuşması, duruşu felaket. Büyüyünce çok canlar yakacak.


Sahilin, denizin, bol bol yürüyüşün tadını çıkardım. Artık o kadar boş vaktim olacak mı bilmiyorum? Benim için yaz geleneği olan sahilde kitap okuma işlemimi de yaptım, olmazsa olmazımdır. Dalgalar eşliğinde kitap okumaya oldum olası bayılırım. 

Tatilimi dün noktaladım. Ancak bugün fırsat buldum yazmaya. Umarım herkes iyi bir tatil geçirmiştir. Artık bloga aktif olarak yazacağım. Sizlerde desteklerinizi esirgemeyin benden, izlemeye devam edin olur mu?

3 yorum:

  1. Çok tatlı birşey bu:) Tatil şart herkese. Ama şöyle seninki gibi en az 15 gün olmalı:) Biz gidiyoruz ama 6 -7 gün, gidiş dönüş derken birşey anlamıyoruz:( Çalıştığın zaman bu kadar vaktin olamayacak maalesef.

    YanıtlaSil
  2. maşallah çok tatlı bi kız.tatilini iyi geçirmene sevindim.gerçekten gidiş dönüş olayından dolayı bi yere çıkasım gelmiyo benim.ama tatil yapmak gibisi yok.

    YanıtlaSil
  3. tatil gibisi yok gerçektende kışa bomba gibi girmek için şart :D

    YanıtlaSil