Pastel Magic Gloss Parlatıcı

Pinkar Kozmetik'in bir kampanyası vardı. 1-31 mayıs tarihleri arasında Pastel Club'a üye olan her 25. kişi Pastel likit ruj, Pastel ruj ve maskaradan oluşan makyaj seti kazanıyordu. Bende üye olmuştum tabii hiç ümidim yoktu. Haziran ayında gelen maille kazandığımı öğrendim ve gecikmeden de ulaştı ürünler elime. Öncelikle söylenen pakette ek olarak Pastel'in yeni ürünü Magic Gloss Dudak Parlatıcısı vardı. Buna çok sevindiğimi söyleyebilirim. Birkaç yerde duymuştum ama inceleme fırsatım olmamıştı ürünü. Tabii geldiği gibi denedim hemen. Gerçekten söylendiği gibi bir ürün, ben çok beğendim. O gün kahvaltıdan sonra sürdüm ve temizlik yaptım evde dudağımda parlatıcı olduğunu bile anlamadım onca saat. İlk sürüldüğü anda şeffaf ama bir süre geçince pembeleşiyor ve kişiye özel pembe. Bu fikir çok hoşuma gitti. Üstelik kokusu falan yok, yapış yapış olmuyor. Birdahaki sürüşte unutmazsam fotoğrafta çekip koyarım bu arada yanında gelen diğer ürünleri deneme fırsatım olmadı ama hepsine bayıldım denedikçe yazarım ben buraya.


Bu da Pastel'in sitesinde ürünle ilgili bulduğum bilgi :)


Sihirli Parlatıcı Kişiye özel renk veren dudak parlatıcısı MAGIC GLOSS... Pastel'den, farkınızı en renkli şekilde ortaya koyma fırsatı. Magic Gloss'u dudağınıza sürün, bekleyin ve pembenin sadece size özel bir tonuyla tanışın. Kişiye özel renk verirken aynı anda içeriğindeki nar sterolleri, aspir tohumu yağı ve kiraz özü sayesinde dudaklarınızı nemlendirir ve onarır.

4 yorum:

  1. bana da aynı set pastelden geldi,süperrr..magic glossu bir kere denedim ama dikkat etmemişim dudak rengimde değişiklik oldu mu :)likit ruj çok hoş ..dediğin gibi sürdüğünü unutuyorsun ki ben unuttum :)

    YanıtlaSil
  2. evet öyle oluyo :) yazın yapış yapış rujlar çekilmiyo zaten ben her gün kullanıyorum kolay kolay vazgeçmem artık :)

    YanıtlaSil
  3. ilk defa duydum adını ama güzel bi ürüne benziyor yazın rahat kullanılabilecek bir ürün sanırım denemem lazım :))

    YanıtlaSil
  4. denemeden bilinmez tabi :)

    YanıtlaSil