Yılbaşı Giysi Önerileri



Yılbaşı yaklaştı ama ne giyeceğinize karar veremediniz mi? Öncelikle bu senenin elbise yılı olarak geçtiğini unutmayalım. Elbise size ne kadar sade görünürse görünsün ufak kombinasyonlarla harika bir görüntüye sahip olabilirsiniz. Sade bir elbisenizin altına sıradan bir topuklu ayakkabı yerine çizme giyin. Daha sonra da kendinize yakıştırdığınız birkaç takınızı takın. Böyle küçük eklemelerle harika bir görüntü çıkacak karşınıza.







Eğer elbise giymek istemiyorsanız dar paça pantolondan giyin. Artık heryerde etkisini belli eden dar paça pantolonlar, çizmeyle ve uyumlu birkaç aksesuarla size ayrı bir hava katacak. Sadeliğinizin yanında zerafetinizi belli edecek olan bu kıyafetle ister özel ister kalabalık kutlamalarınızda parmakla gösterilen kişi olacaksınız.



Elbise ya da dar paça istemezseniz ve vücudunuza güveniyorsanız şık bir mini etekle kombine edilmiş geniş yaka bir kazak sizi gecenin top modeli yapabilir! Topuklu çizmeler,uzun küpeler ve birkaç adet kalın bilezikle çok hoş bir görüntü sergileyeceksiniz.



Renk seçimine gelince? Bu sefer kırmızıya yönelmeyin. Şıklığınızı siyahın o gizemli renginde belli edin. Siyah straptez bir elbise bu özel gece için ideal bir kıyafet. Önemli olan kendinize yakışacak eklemeler yapmak. Hepinize kolay gelsin. İyi yıllar :)))



*Alıntıdır*

0 yorum:

Yorum Gönder